EMEP’ten Hayat TV ile dayanışma buluşması

Emek Partisi Çanakkale il örgütü, “Milyonerlerin değil, milyonların televizyonu” sloganıyla 2007 yılında kurulan Hayat TV ile dayanışma buluşmasını gerçekleştirdi. Buluşmaya EMEP GYK üyesi Mustafa Yalçıner de katıldı.

1011
Emek Partisi Çanakkale İl örgütü, 2007 yılından bu yana uyduda yayın hayatını sürdüren Hayat TV ile dayanışma buluşmasını hafta sonu Dabakoğlu Tesisleri’nde gerçekleştirdi. EMEP GYK üyesi Mustafa Yalçıner, EMEP İl Başkanı Kenan Erkul, BDP İl Başkanı Abdullah Güler, Eğitim-Sen şube Başkanı Talat Koç ile çok sayıda Hayat TV izleyeni katıldı.
 
 
 
Oldukça neşeli bir ortamda geçen buluşmada açıklama yapan EMEP İl Başkanı Kenan Erkul, katılımın yoğun olduğunu ifade ederek, “(Milyonerlerin değil, milyonların televizyonu) sloganıyla kurulan, halkın tüm kesimlerinin sorunlarını gündeme getirip tartıştırarak yayın hayatına devam eden Hayat TV ile dayanışma için toplandık. Emekten yana, ezilenlerin sorunlarının konuşulup, tartışıldığı bir televizyon olan Hayat TV, hayatın her alanında işçi ve emekçilerin yanında yer alıyor. Fabrika grevlerinden, Kazdağları’ndaki çevre mücadelesine kadar, insana dair, her sorunu gündeme getirip, çözümü noktasındaki fikirleri ekranları aracılığı ile paylaşıyor” dedi.
 
Paylaş