havadurum

Eğitimde sömestr tatili başladı

Çanakkale’de 2014-2015 eğitim-öğretim yarıyılının sona ermesiyle birlikte 72370 öğrenci karnelerine kavuştu. Teşekkür ve takdir alan öğrenciler büyük sevinç yaşarken, karnelerinde zayıf olan öğrenciler ise gözyaşlarını tutamadı....

1122
 
 
İl genelinde 72370 öğrenci karnelerine kavuşurken, Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu`nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, başarıya giden yolun çok çalışmak olduğunu söyledi. Tatilde öğrencilere bol bol kitap okumalarını öneren Yıldızer, öğrencilere karnelerinin yanı sıra teşekkür ve takdir belgelerini dağıttı. Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu`nda düzenlenen karne törenine Vali Yarımcısı Cemal Yıldızer, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Temel, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
 
Yıldızer`den öğrencilere nasihat
Öğrencileri tek tek sınıflarında tebrik eden Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer; “Eğer parlak hedeflere gitmek istiyorsanız, bazı engeller çıkacaktır karşınıza, bu engelleri aşacaksınız. Bu yollardan geçebilmeniz için hepinizin çok dikkatli olması gerekiyor. Nasıl dikkatli olacaksınız? Çok çalışacaksınız. Planlı, düzenli ve programlı çalışacaksınız. En önemlisi de kararlı ve tutarlı olacaksınız. Sorumluluklarınızı bileceksiniz. Erdemli olacaksınız. İnsanı insan yapan güzel değerlerle yetişeceksiniz. Tabi öğretmenlerinizin öncülüğünde. Ondan sonra da inançlı insan olacaksınız. Her alanda inançlı olacaksınız. Arkasından da başarı gelir” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer ile beraberindeki protokol üyeleri öğrencilere karnelerini dağıttı. Çanakkale’de 2014-2015 eğitim-öğretim yarıyılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler 2 hafta süreyle sömestr tatiline girdi.
Paylaş