Dünyaya açıldılar...

Köyde yaşanan gelişmeleri internet sitesiyle kamuoyuna duyuran Biga`nın Aşağıdemirci Köyü Muhtarı Alaattin Akçal’ın özel web sitesi, bu hizmetiyle diğer köylere de örnek oluyor.

524
Biga ilçesine bağlı Aşağıdemirci Köyü, hazırlattığı internet sayfasıyla dünyaya açıldı. www.asagidemirci.net adresiyle yayında olan internet sayfasıyla köylerinde olup bitenleri kamuoyuna duyuran Aşağıdemirci Köyü, bu hizmetiyle vatandaşların da büyük takdirini topluyor. Köy halkının geçirdiği ameliyatları dahil köyde yaşanan gelişmeleri de internet sitesiyle kamuoyuna duyuran Köy Muhtarı Alaattin Akçal’ın özel web sitesi, bu hizmetiyle diğer köylere de örnek oluyor.
 
Gerçekleştirdikleri projeler ile Türkiye’de ilke imza atan Aşağıdemirci Köyü Muhtarı Alaattin Akçal’ın özel web sitesi,  geçtiğimiz günler hayata geçirdiği, “Temiz Bir Aşağıdemirci Çocuklarımıza Temiz Bir Çevre Bırakmak İçin Atık Yağları Topluyoruz” isimli projeyi de sitesinde duyurarak büyük bir başarıya imza attı. Söz konusu internet sitesinden yapılan duyuruda “Köyümüzde başlattığımız çalışma, ‘Temiz Bir Aşağıdemirci İçin Atık Yağları Topluyoruz’ sloganı ile Evsel Atık Yağları toplayarak toprağımıza, suyumuza karışarak zarar vermesini engellemeyi amaçlıyoruz” ifadeleri yer aldı.
Paylaş