havadurum

Dünya Gazeteciler Günü mesajlarla kutlandı

375
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü gelen mesajlarla kutlandı. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, İyi Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve Çanakkale Ticaret Borsası Meclisi tarafından verilen mesajlarda, gazetecilik mesleği ve gazetecilerin vatandaşın sesi olduğu vurgusu yapıldı. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısı ile verilen mesajlar şu şekilde; 
 
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; "Yaşadığımız bilgi ve iletişim çağında kamuoyunun doğru, tarafsız ve eksiksiz bir şekilde habere ulaşması oldukça önemli. Basın mensuplarımız, zaman ve mesai mefhumu gözetmeden, kamuoyunu bilgilendirme ve kamu yararı adına önemli bir sorumluluğu yerine getiriyor. Ulusal ölçekte olduğu gibi yerelde de basın mensuplarımız hemşehrilerimizin, milletimizin sesinin duyurulmasında, şehrimizin tanıtımında önemli bir misyon üstleniyorlar. Çoğu zaman Meclis çalışmalarında, Çanakkale programlarımızda geç saatlere kadar birlikte teşrik-i mesai yaptığımız gazetecilerimizin, şahit olduğumuz, özverili çalışmaları, fedakarlıkları her türlü övgüyü hak ediyor. Bu duygularla, tüm kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü`nü kutlar, çalışmalarında başarılar diliyoruz."
Çanakkale Ticaret Borsası Meclisi; "Basınımızın güzide temsilcileri, Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görev peşinde koşan, mesleğinizin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, başta siz değerli basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü`nü kutluyor, görevinizde başarılar diliyoruz."
 
İyi Parti İl Başkanı Yıldızlar, "Kamuoyuna haber ve bilgi akışını zamanında ve tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunlara ayna tutmak, kısık seslerin sesini kitlelere duyurmak için gece gündüz demeden, zaman zaman çok zor şartlar altında çalışan gazetecilerimiz dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra etmektedirler. İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimine katkı sağlayan, halkımızın bilinçlendirilmesi ve kamuoyuna gerekli hassasiyetlerin oluşturulması açısından aktif olarak görev alıp emek harcayan tüm kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü`nü kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim"
(Haber Merkezi)

Paylaş