havadurum

Dünya Çevre Günü için fidan dağıtıldı

5 Haziran Dünya Çevre Günü Etkinlikleri kapsamında ''Temiz Deniz, Temiz Dünya'' temasıyla Ayvacık Sahil Güvenlik Komutanlığınca Küçükkuyu Beldesinde program düzenlendi.

450
Ayvacık Sahil Güvenlik Komutanlığınca Küçükkuyu Beldesinde ''Temiz Deniz, Temiz Dünya'' teması ile hazırlanan programda Sahil Güvenlik DEGAK personeli, SEA Dalış Merkezinden gönüllü dalgıçlar ve BASKİ'den gelen dalgıçlar tarafından deniz dibi temizliği ve kıyı temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında deniz ve çevre kirliliği konularında farkındalık oluşturulması amaçlandı. Etkinlikler kapsamında Ayvacık Orman İşletme Müdürlüğümüzce fidan dağıtımı gerçekleşti.

Ayvacık Kaymakamı İlker Eker yaptığı konuşmasında "Denizlerimizi ve çevremizi temiz tutmak her bireyin görevidir. Doğayı sevelim, yeşili koruyalım diyerek, herkesin sağlıklı, temiz ve zarar görmemiş bir çevrede yaşamını sürdürmesini dilerim" dedi. Ayvacık Kaymakamı Eker, programın hazırlanmasında emeği geçen Ayvacık Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Ahmet Yakın'a tüm personele ve katılımcılara teşekkür etti.
(Dilan Kaynak)

Paylaş