havadurum

Dündar ile Ulusoy 18 Mart’ta Çanakkale’de

Gazeteci Yazar Uğur Dündar ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, söyleşiye katılmak üzere Çanakkale’ye geliyor.

671
Gazeteci Yazar Uğur Dündar ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen söyleşi kapsamında 18 Mart 2012 Pazar günü, saat 13:00’da ÇOMÜ Troia Kültür Merkezi’nde öğrencilerle buluşacak.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genç Girişimciler Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Elemanı Hikmet Yurteri; “Topluluk olarak, alanında başarılı kişileri girişimci öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda Türkiye İhracatçılar Meclisi Eski Başkanı Oğuz Satıcı’yı öğrencilerimizle buluşturmuştuk, bu hafta ise, Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda yapılacak olan 18 Mart Şehitlerimizi Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 97. yıldönümü kutlama programından sonra, gazeteci yazar Uğur Dündar ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’u girişimci öğrencilerimizle bir araya getireceğiz” dedi.
Paylaş