Dörtyol Kavşağı'nda sinyalizasyon çalışmaları son aşamada

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki heyet, Merkez İlçe'ye bağlı Işıklar Köyü’ndeki Dörtyol Mevkii'nde yürütülen sinyalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

1183

AK Parti heyeti, Merkez İlçe’ye bağlı Işıklar köyü içerisindeki Dörtyol Mevkii’nde bulunan sinyalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Yapımında sona gelinen çalışmalara dair İl Başkanı Naim Makas açıklamalarda bulundu. Işıklar, Kurşunlu, Kemel ve Saraycık köylerimize ulaşımı sağlayan ve aynı zamanda Çan ilçe karayolunun da içinden geçtiği Dörtyol Kavşağı'nda sinyalizasyon çalışmalarının başlandığını değinen Makas; “Bir süre önce gerçekleştirdiğimiz Merkez Muhtarlar Derneği ziyaretimizde muhtarlarınızın talebi üzerine; Işıklar, Kurşunlu, Kemel ve Saraycık köylerimize ulaşımı sağlayan ve aynı zamanda Çan ilçe karayolunun da içinden geçtiği Dörtyol Kavşağı'nda sinyalizasyon çalışmaları başlamış bulunmaktadır” dedi.

“Sinyalizasyonlar çok kısa bir süre içerisinde faaliyete geçecek”

“Başta Işıklar olmak üzere bölge köy muhtarlarımızın talebi üzerine Dörtyol Kavşağı'ndaki sinyalizasyon ihtiyacını Karayolları Bölge Müdürlüğü'müze iletmiş ve gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle takibini yapmıştık. Bugün; Işıklar Köyümüz ve muhtarımız Hakan Deveci’ye misafir olarak sinyalizasyon çalışmalarını İl/İlçe teşkilatımız ile İl Genel/Belediye Meclis grubumuzla birlikte yerinde inceledik ve faaliyetler hakkında bilgi aldık. Maalesef burada geçtiğimiz yıllarda hemşerilerimizin can kayıplarıyla sonuçlanan trafik kazaları yaşanmıştı. Çok kısa bir süre içerisinde faaliyete geçecek olan trafik lambaları sayesinde bu kayıpların en aza inmesini ümit ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarken bölge halkımıza ve hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz’’ dedi.

Dörtyol Köyü’ne yapılan ziyarette AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Nejat Önder, Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ergin Sezen ve İl Yöneticileri katıldı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş