havadurum

Domino etkisi sağlık merkezini vurdu...

İmam Hatip Lisesi orta bölümü için belirlenen yer kaosa neden oldu. İmam Hatip’e bulunan yer domino taşı gibi diğer kurumları yerinden etmeye başladı. Bölgede 8 bin kişiye hizmet veren Doğan Akdeniz Aile Sağlığı Merkezi’nin yerine İmam Hatip için boşaltılacak binadan çıkacak olan Rehberlik Araştırmanın getirilmesi planlanıyor.

636
İmam Hatip Lisesi orta bölümünün rehberlik araştırma merkezine taşınacak olması Doğan Akdeniz Aile Sağlığı Merkezini de etkiledi. Günde 200 hastaya bakılan, Fevzipaşa Mahallesi başta olmak üzere Namık Kemal, Kemalpaşa, İsmetpaşa mahallesi sakinlerinin akın ettiği sağlık merkezine kendinize yer bulun, taşının kararının iletildiği öğrenildi. İmam Hatip Lisesi orta bölümü için belirlenen yer Çanakkale de birçok hizmeti derinden sarsmaya başladı. Sağlık Merkezinin taşınması konusunda vatandaşların tepkili olduğu gözlendi.
 
İmam Hatip Lisesi orta bölümünün rehberlik araştırma merkezine taşınacak olması Doğan Akdeniz Aile Sağlığı Merkezini de etkiledi. 8 bin kişiye sağlık hizmeti veren merkezin taşınarak yerine İmam Hatip öğrencileri için yerini terk etmek zorunda kalan rehberlik araştırmanın getirilmesi planlanıyor. Günde 200 hastaya bakılan, Fevzipaşa mahallesi başta olmak üzere Namık Kemal, Kemalpaşa, İsmetpaşa mahallesi sakinlerinin akın ettiği sağlık merkezine kendinize yer bulun, taşının kararının iletildiği öğrenildi. İmam Hatip Lisesi orta bölümü için belirlenen yer Çanakkale`de birçok hizmeti derinden sarsmaya başladı. Bölgede uzun süren emeklerle hazırlanan Doğan Akdeniz aile sağlığı merkezinin boşaltılması gündeme geldi. Rehberlik Araştırma Merkezi binasının imam hatip ortaokulu yapılacak olmasının ardından rehberlik araştırma ve diğer kurumlara yer aranmaya başlanmıştı. Rehberlik araştırma için bulunan yerin aile sağlığı merkezi olduğu öğrenildi.
 
8 bin kişinin sağlık hizmeti aldığı bir yerin boşaltılmak istenmesi şaşkınlıkla karşılanıyor. Rehberlik araştırma için başka yer bulunursa aile sağlığı merkezinin şu anki yerinde halka hizmet vermeyi sürdürebileceği öğrenildi. Yetkililerin bu krizi nasıl çözeceği aile sağlığı merkezinin yerini koruyup koruyamayacağı merak ediliyor. Mahalle sakinlerinin de aile sağlığı merkezinin taşınmasına izin vermeyecekleri bildirildi.
Paylaş