Doktorların ‘Ameliyattayım’ mesajı gerçek mi?

Çanakkale Devlet Hastanesi’nde muayene olmak için randevu ve sıra alan vatandaşlar, bazı doktorların saatlerce ortalıklarda görünmemesine tepki gösteriyor. Geçtiğimiz yıllara oranla poliklinik sayısı hızla artan ve yeterli düzeye gelen hastanede, bazı doktorların mesai saatinde odalarının boş olması ve sıra alan vatandaşlara ‘Doktor bey ameliyatta’ denmesi garip karşılanıyor.

998
Devlet Hastanesinde muayene olmak için randevu ve sıra alan vatandaşlar, bazı doktorların saatlerce ortalıklarda görünmemesine tepki gösteriyor. Geçtiğimiz yıllara oranla poliklinik sayısı hızla artan ve yeterli düzeye gelen Çanakkale Devlet Hastanesinde, bazı doktorların mesai saatinde odalarının boş olması ve sıra alan vatandaşlara ‘Doktor bey ameliyatta’ denmesi garip karşılanıyor. Doktor tercih ederek sıra alırken, kendilerine böyle bir şey söylenmediğini ve de bu yüzden saatlerce doktor beklediklerini belirten vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırıyor.
 
Çanakkale’de uzun yıllar Devlet Hastanesi Baş Hekimliğini başarıyla sürdüren ve şimdi Genel Sekreter olarak görev yapan Kenan Eliuz’un ayrılmasından sonra, bu tür aksaklıkların giderek yoğunluk kazandığı da dikkatlerden kaçmıyor. Olay gazetesi olarak, vatandaşların mağdur edilmemesi için gerekli tedbirlerin alınacağını ve yetkililerin haberimizi dikkate alacağını umuyoruz.
Paylaş