havadurum

Doktorlardan çevre için somut adımlar

Çanakkale Tabip Odası çevre raporu hazırlayarak, Başkan Ülgür Gökhan’a sundu...

496
Çanakkale ve çevresinde meydana gelen çevre sorunlarına karşı duyarlılığı ile dikkat çeken Çanakkale Belediyesi ile Çanakkale Tabip Odası, yaşanan sorunların çözüme kavuşması için işbirliği içerisine girdi. Çanakkale Tabip Odası Başkanı Nihat Gülhan, son günlerde yaşanan çevre sorunlarıyla ilgili rapor hazırladı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret eden Tabip Odası Başkanı Nihat Gülhan, kazdağları ve çevresinde yaşanan çevre felaketleri ve köylerin bulanan suları ile ilgili hazırladığı raporu sundu.
 
Yaşanan çevre sorunlarının çözümü noktasında belediye ile birlikte işbirliği içerisinde olduklarını belirten Gülhan; “Tabip Odası Çevre Komisyonu olarak detaylı bir çalışma yaptık. Çevre sorunlarıyla ilgili bir rapor hazırladık. Bu raporumuzu da yanımda getirdim. Yerel yönetim ile çevre konusundaki işbirliği çalışmalarımız devam ediyor. Hep birlikte olup çevreye sahip çıkarsak başarılı olacağız” dedi.
 
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret eden Tabip Odası Başkanı Nihat Gülhan, kazdağları ve çevresinde yaşanan çevre felaketleri ve köylerin bulanan suları ile ilgili hazırladığı raporu sundu. Çanakkale ve çevresinde meydana gelen çevre sorunlarına karşı duyarlılığı ile dikkat çeken Çanakkale Belediyesi ile Çanakkale Tabip Odası, yaşanan sorunların çözüme kavuşması için işbirliği içerisine girdi.
 
Ziyarette konuşan Çanakkale Tabip Odası Başkanı Nihat Gülhan, yaşanan çevre sorunlarının çözümü noktasında belediye ile birlikte işbirliği içerisinde olduklarını söyledi. Tabip Odası Çevre Komisyonu’nun bu konuda bir rapor hazırladığını belirten Gülhan; “Belediye Başkanı sayın Ülgür Gökhan’a teşekkür ediyorum. Kazdağlarındaki altın araması ile ilgili çevre komisyonumuzun çalışmaları vardı. Bu çalışmalarımızda belediye gerçekten çok yardımcı oldu. Tabip Odası Çevre Komisyonu olarak detaylı bir çalışma yaptık. Çevre sorunlarıyla ilgili bir rapor hazırladık. Bu raporumuzu da yanımda getirdim. Halk sağlığı uzmanları derneğinin yayınladığı dergide bu raporumuz yer aldı. Bu raporumuz gerçekten çok değerli bulundu. Bu çalışmalarımızda beleyenin de emeği var. Kirazlı da bize destek oldu. Yerel yönetim ile çevre konusundaki işbirliği çalışmalarımız devam ediyor. Hep birlikte olup çevreye sahip çıkarsak başarılı olacağız” dedi.
 
Paylaş