havadurum

DOĞTAŞ okul yaptırıyor

Mobilya sektöründe önemli adımlarla ilerleyen DOĞTAŞ, 18 derslikli Kız Teknik Lisesi yapacak.

316
Çanakkale’de eğitime de önemli katkılar sağlayan Doğtaş’ın Biga ilçesine yapacağı 18 derslikli Kız Teknik Lisesi’nin protokolü imzalandı. Doğtaş Ayşe Doğan Kız Teknik Lisesi ismiyle yapılacak olan okul inşaatının yeni eğitim öğretim yılının ikinci döneminde bitirilmesi planlanıyor.
 
Protokol imza töreninde konuşan Adnan Doğan, eğitime destek olmak amacıyla ilçeye bir okul yapmaya karar verdiklerini söyledi. Annelerinin adının verileceği lisenin 18 derslikli olacağını kaydeden Doğan, 4 katlı olacak olan okulda atölyelerinde yer alacağını ifade etti. Yeni okul inşaatının 2 milyon TL’yi mal olacağını vurgulayan Doğan, ayrıca babalarının adını da Biga’da bir ilköğretim okulu yaptıracaklarını sözlerine ekledi.
 
İlçeye okul yaptıracak olan Doğtaş ailesine teşekkür eden Vali Güngör Azim Tuna ise hayırsever işadamlarına bu tür okullar yapmaları için çağrıda bulundu. İmza törenine Vali Güngör Azim Tuna, Biga Kaymakamı Fatih Genel, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, Doğtaş Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı Adnan Doğan, annesi Ayşe Doğan ile diğer yetkililer katıldı.
 
Paylaş