havadurum

Doğtaş hızlı ve emin adımlarla ilerliyor

Exclusive mağazacılık anlayışıyla fark yaratan Doğtaş’ın, Manisa mağazasının açılışı Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Manisa Emniyet Müdürü Yunus Çetin ve Doğtaş Genel Müdürü İsmail Doğan’ın katılımıyla gerçekleşti.

643
 
Türk mobilya sektörünün öncüsü Doğtaş, kaliteli ürün ve hizmet anlayışını Manisa’ya da götürüyor. Tasarımlarında konfor, işlevsellik ve estetiği bir araya getiren Doğtaş’ın, 3.600 m2’lik yeni Exclusive mağazası Manisa 2. Anafartalar Mahallesi’nde açıldı. Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Manisa Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Doğtaş Genel Müdürü İsmail Doğan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen Doğtaş Exclusive Manisa mağazasının açılışında canlı performans sergileyen 15 başarılı müzisyenden kurulu Aegean Band Orkestrası herkese keyifli dakikalar yaşattı.
 
Açılışta konuşma yapan İsmail Doğan, “Doğtaş Mobilya bugün 65 ülke ihracatı, yurtiçi ve yurtdışındaki 200’ü aşkın mağazasıyla her geçen gün büyümeye ve güçlenmeye devam etmektedir. Doğtaş olarak 2012 yılında 40’ıncı yılını kutluyoruz. 40’ıncı yılımızda yüzde 40 büyüme hedefiyle yola çıktık ve mağazalaşma atağımızla bu hedefe doğru hızla ilerliyoruz. Bugün yeni bir mağazamızın daha açılışını gerçekleştirdiğimiz için mutluluk duyuyoruz. Manisa Bayiimiz ve iş ortağımız Hakan İlhan ve Ömer Tekin’e böyle güzel bir yatırıma girişerek ailemize katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.
 
DOĞTAŞ; özgün tasarım, bol seçenek, modern çizgi ve üstün kalitesi ile tercih edilen marka olmaya devam ediyor.
 
Paylaş