havadurum

Doğan’ın başarı öyküsü

DOĞTAŞ Şirketler gurubu yönetim kurulu başkanı Davut Doğan, Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) konuğu oldu. Doğan, DOĞTAŞ‘ın kurulduğu günden bugüne geldiği konum ile ilgili bilgiler verdi.

299
 
Çanakkale Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇASİAD) DOĞTAŞ şirketler gurubu yönetim kurulu başkanı Davut Doğan konuk etti. ÇASİAD üyelerine konuşma yapan Doğan, DOĞTAŞ’ın dünü ve bugününü aktardı. ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız da, DOĞTAŞ’ın ulusal ve uluslar arası arenada geldiği noktanın Çanakkale için gurur verici olduğunu söyledi.
 
“Dünden bugüne DOĞTAŞ”
ÇASİAD üyelerine DOĞTAŞ’ın 40 yıllık geçmişi ile ilgili bilgiler veren DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Devlet memurluğundan holding patronluğuna doğru yükselen çalışma hayatının evreleri ile ilgili bilgiler verdi.  Aile içerisinde seçimsiz olarak başkanlığının sürdüğünü aktaran Doğan, Özal döneminde KOBİ kredilerinden yararlanarak yola çıktıklarını belirterek; “Girişimci aynı zamanda risk alabilmelidir. Mobilya sektöründe teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Yurt dışından ileri teknolojileri ülkemize getiriyoruz. İlk olarak 1993 yılın da Arnavutluğa açıldık. Daha sonra diğer Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünya da bir çok alanda bayilikler açtık. Kendi mağazalarımız açtık. Yurt dışında şirketleşerek ihracatımızı arttırdık. Çanakkale’ye ilk Alışveriş merkezini 2000 yılında kurduk. Aile şirketlerinde her şeyin kuralları olmalıdır. Yazılı hale getirilen bu kurallar tüm bireylerin uyması gerekir. Bu şekilde bu şirketler başarılı olabilir” dedi.
 
Paylaş