havadurum

Dikkat elektrikler kesilebilir!..

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. ilanla uyarıda bulundu. Aralarında Çanakkale’nin de bulunduğu dört ilde elektrik kesintileri yapılacak. Kesintilerin zamansız ve kısa süreli olacağı bildirildi.

793
Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), hizmet bölgesi dört ilde planlı elektrik kesintileri yapılacağını duyurdu. Aralarında Çanakkale’nin de olduğu Bursa, Balıkesir ve Yalova’da önümüzdeki günlerde Elektrik kesintilerine gidilecek.
 
Yetkililer yaptıkları açıklamada bunun Türkiye Elektrik İletim A.Ş.`nin planlı bir uygulaması olduğunu ve nedeninin de ulusal elektrik sistemindeki problemler olduğunu duyurdular.
 
Kısa adı UEDAŞ olan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale illerinde uygulanacak elektrik kesintilerinin resmi duyurusunu yaptı. UEDAŞ yaptığı açıklamada, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde kısa süreli "Zamansız" elektrik kesintilerinin olabileceğini bildirdi. Zaman açıklanmayan kesintilerin doğalgaz sıkıntısıyla ilişkilendirilmediği açıklamada, vatandaşların tedbirli olmaları istenirken, kesintilerin Türkiye Elektrik İletim A.Ş.`nin (TEİAŞ) yük tevzi merkezleri tarafından planlandığı ve ulusal elektrik sistemindeki problemlerden kaynaklandığı ifade edildi.
Paylaş