Dekan ataması yapılmadı

YÖK tarafından atanan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Yüce’nin henüz görevine başlamadan istifa etmesinden sonra 16/03/2012 tarihinde toplanan YÖK toplantısından ÇOMÜ Eğitim Fakültesi için dekan ataması kararı çıkmadı.

817
Devlet üniversitelerine ait sekiz fakülteye dekan atamalarının açıklandığı Yükseköğretim Genel Kurulu 2012 yılının 5. Toplantısından istifa eden  Prof. Dr. Kemal Yüce’nin yerine bir atama kararı çıkmadı.Dekanlık atamasının belirlendiği gün İstifa kararını verdiği söylenen ve bugüne kadar hiçbir resmi açıklamanın yapılmadığı Eğitim Fakültesi Dekanlığı konusundaki sır perdesi aralanmadı.
 
ÇOMÜ tarafından  YÖK’e birinci sırada bildirilen Prof.Dr. Ramazan Gülendam’ın yerine ikinci sıradaki  Prof. Dr. Kemal Yüce’nin dekan olarak ataması yapılmış, fakat daha o gün  Prof. Dr. Kemal Yüce’nin istifa ettiği bilgisi gündeme gelmişti. Birinci sırada bildirilen Prof Dr. Ramazan Gülendam’ın yardımcı doçentliği sırasında hakkındaki iddialar konusundaki gelişmelerin böyle bir atamanın önünde engel olduğu yorumları yapılır iken, bugün Gülendam’ın Dekan Vekili olarak görevini sürdürdüğü  bilinmektedir.Gülendam hakkındaki iddialara http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2005/03/13/613042.asp adresinden ulaşarak  bu konuda hiçbir açıklama yapılmadan bir sır perdesine dönüşen  mevcut gelişmeler için yaşananların dikkat çekici olduğunu sizlerle paylaşırız.”
Paylaş