Davullu zurnalı temayül yoklaması

AKP Çanakkale`de 7 Haziran genel seçimlerinde adaylarını belirlemek için hafta sonu temayül yoklaması yaptı. Çanakkale Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli` nde gerçekleştirilen temayül yoklamasında, oy kullanma işleminin yanı sıra, aday adaylarının davullu zurnalı eğlencesi dikkat çekti.

690
 
 
7 Haziran yapılacak olan genel seçimlerde AKP`den milletvekili adayı olmak için yarışan aday adayları için hafta sonu Çanakkale Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli` nde temayül yoklaması yapıldı.Temayül yoklaması sırasında aday adaylarının heyecanı gözlerden kaçmadı. AKP İl Başkanı Erdener Can yaptığı konuşmada; “Ankara` dan gelen komisyon üyelerimiz nezaretinde temayül yoklamamızı gerçekleştiriyoruz. Aday adayı olan arkadaşlarımız, bu süreçte partimize yakışır bir biçimde yarıştıkları için hepsini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi. Temayül yoklamasına, parti tüzüğü gereği Milletvekili İsmail Kaşdemir, İl eski Başkanı Muzaffer Kutlu, Kadın Kolları eski Başkanı Jülide İskenderoğlu ve Gençlik Kolları eski Başkanı Orçun Oktay parti tüzüğü gereği katılmadı. Oy kullanma işleminin ardından ise oylar sayılmadan AKP genel merkezine gönderildi. Kullanılan oy ve oyların dağılımı ile ilgili olarak ise önümüzdeki günlerde açıklama yapılması bekleniyor.
 
 
 
 
Özkurnaz`dan harmandalı!
Çanakkale Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli` nde temayül yoklaması devam ederken, dışarıda da tam bir düğün havası vardı. Aday adayları ve delegeler kapı önünde davul zurnayla eğlendiler. AKP aday adaylarından Mehmet Özkurnaz, davul zurna ekibine kayıtsız kalamayarak “harmandalı” oynadı. Temayül yoklamasının son bulmasının ardından, sandıklar açılmadan AKP genel merkezine gönderildi.
 
 
Paylaş