Daniş hedefini koydu; “40+1”

AKP Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş, Çanakkale`deki yerel gazete sahipleri ve yöneticileri ile bir araya geldiği yemekte yaptığı konuşmada kent halkının artık değişim istediğini belirterek, “Hedefim tüm merkez sağın oyunu almak” dedi. Daniş, oyların yüzde 40`ı ile Belediye Başkanı olmayı amaçladığını söyledi.

1019
 
Akol Otel`de düzenlenen yemekte yerel gazete sahipleri, yöneticileri, yaygın basın temsilcileri ile bir araya gelen AKP Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş, seçim çalışmaları konusunda bilgiler verdi. Daniş, “Ev ev çalışıyoruz. Vatandaşları-mız ile sıcak temas kuruyoruz, sorunlarını dinliyor, taleplerini alıyoruz. En az 20 bin kişi ile temas kurma hedefindeyiz. Ardından sivli toplum kuruluşları ile bu temasları sürdüreceğiz, beklenti ve sorunlarını dinleyeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışından hareketle, doğrudan, hizmetin vatandaşa birebir dokunacağı bir yapı oluşturmayı planlıyoruz. Yaşlılar, engelliler, gençler, kadınlar ve çocuklar için önemli projelerimiz var. bu arada vatandaşlarımızın isteklerini, sorunlarını not ediyoruz” dedi.
 
Marka şehir; Çanakkale
Çanakkale`nin tüm değerleriyle, Troia`sıyla marka bir kent olduğuna dikkat çeken AKP Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş, kentin bir kimliğe bürünmesinin önemine değinerek, “Troia çok önemli bir marka. Bir kültür kenti olan Çanakkale`de, bu markadan yeterince faydalanamadığımızı düşünüyorum. Kültürel etkinliklerin yıl boyunca sürdürülmesi gerektiği düşüncesindeyim. Bu arada turizm bizim için çok önemli bir gelişim noktası. Kenti dışa açma noktasında elimizde tüm argümanlar mevcut. Mesele, bunları harekete geçirmekte” dedi.
 
Seçim bürosu koordinasyon merkezi
Bir hafta içinde seçim bürosu koordinasyon merkezini açacaklarını belirten Mehmet Daniş, sonuç alıcı bir çalışma planı dahilinde örgütüyle, kadınıyla, genciyle kolları sıvadıklarını ve ulaşmadıkları yer, dokunmadıkları vatandaş bırakmama hedefinde olduklarını vurguladı. Vatandaşlardan aldığı izlenimi de aktaran AKP Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş, Çanakkale halkının farkındalığına dikkat çekerek, “Herkes çok duyarlı ve Çanakkale`nin şartlarını biliyorlar. Dikkat çeken sorunlar özellikle ulaşım, trafik ve kanalizasyon konularında yoğunlaşıyor. Yollardan şikayetler geliyor. Su ücretlerinin yüksekliği de şikayet konusu” dedi.
 
“Büyük projelerimiz var”
Kentin genel sorunlarının dışında Çanakkale`nin gelişim vizyonuna uygun projeler ile geleceklerini belirten Daniş, “Çanakkale halkının algısı şu, `CHP artık yapacağını yaptı.` Bundan sonra kentte önemli değişimler sağlayacak yeni bir yapıya ihtiyaç var. bu algı bizim için çok önemli. Çanakkale halkının değişimden yana tavır alacağını gözlemliyorum. 2015 geliyor. 100`üncü yıl hazırlıklarında belediyeyi göremiyoruz. Bu organizasyonda belediye tam ortada yer almalı” dedi. Çevre kirliliği, altın madeni çalışmaları konusundaki sorulara da yanıt veren Daniş, kentin içme suyunu tehdit edecek altın madeni çalışmaları konusunda “Eğer böyle bir tehdit söz konusu olursa, bunu sorgular ve gerekenler yapılır” şeklinde yanıt verdi.
Paylaş