havadurum

Damak Tadınız; “Yörükoğulları”

Yörükoğulları Unlu Mamulleri, Çanakkale halkının damak tadı oldu. Kır Pidesi ve Karadeniz pidesi çeşitleri ile menüsünü çeşitlendiren Yörükoğulları, düğün, nişan ve özel günler için özel tasarım pastaları ile de göz dolduruyor.

1957
Beş yıl önce açılan Yörükoğulları Unlu Mamulleri, farklı çeşitleri ve tadıyla Çanakkale halkından büyük ilgi görüyor. Simit’in yanı sıra, Kaşarlı, Peynirli, Sosisli, Zeytinli poğaça çeşitleri ve Kıymalı, Peynirli, Patatesli, Ispanaklı börek, baklava ve Höşmerim tatlısını Çanakkalelilerin beğenisine sunuyor.
 
 
 
Yörükoğulları ayrıca, Kır pidesi ve Karadeniz pide çeşitleri ile menüsünü zenginleştirdi. Kaliteli ürünleri uygun fiyata yemek isteyen Çanakkalelilerin yeni Yörükoğulları.
İşletme Sahibi Şükrü Kılçık, Çanakkale halkına en iyi tadı en kaliteli şekilde sunduklarını ifade etti. Kılçık, unla ilgili her şeyi yaptıklarını ifade ederek şunları söyledi; “Başta simit olmak üzere unla yapılan tüm çeşitleri işyerimizde barındırıyor ve halkımızın beğenisine sunuyoruz. Büyük ilgi görüyoruz. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
 
 
 
Karadeniz pidesi ve kır pidesi yaptıklarını da ifade eden Şükrü Kılçık, her türlü pasta ve kuru pasta siparişi aldıklarını bildirdi. Kılçık şunları söyledi; “Düğün, Nişan, Doğum günü gibi özel günler için pasta siparişi de alıyoruz. Her türlü tasarım gerektiren pastaları özenle hazırlıyoruz. Pasta, baklava, pide siparişleri alıyoruz. Kendi üretimimiz olan ürünleri halkımızın beğenisine sunuyoruz.”
 
Paylaş