havadurum

Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlandı

356
Doğa Koleji'nin anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinden 350 öğrenci ile 60 öğretmenin performanslarını sergilediği ''Atatürk ve 100. Yıl Konseri'' Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti. Atatürk ve 100. Yıl Cumhuriyet Konseri'ne aylardır büyük bir titizlik ve özveriyle hazırlanan öğrenci ve öğretmenler, Atatürk'e ve Cumhuriyet'e özel şarkılar seslendirdi. Konserde tekli performans, perküsyon ve ritim gösterileri izleyicileri büyüledi. Türkiye'nin dört bir yanında bulunan Doğa Koleji kampüslerinden katılarak Cumhuriyet'in 100. yılı için büyük bir heyecan ve coşkuyla hazırlanan Doğa Koleji öğrenci ve öğretmenleri gece için büyük emek verdi. Konserde seslendirdikleri eserlerle büyük beğeni toplayan koro izleyenleri kendine hayran bıraktı. Doğa Kolejinin Atatürk'ün izinde, bilimin ışığında, Cumhuriyet değerlerini koruyan ve yaşatan öğrenci ve öğretmenlerinin gösterdiği performans ayakta alkışlandı.

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, konserin Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılına ithafen düzenlediğini belirterek, 'Bu konseri düzenlememiz, Cumhuriyetimizin değerlerine olan inancımızın bir göstergesi ve geleceğimize duyduğunuz umudun bir yansımasıdır.'' dedi.

Şarkı, türkü ve marşların seslendirildiği, beden perküsyonu, ritim perküsyonu ve dans performanslarının gerçekleştirildiği gecenin sonunda plaket töreni gerçekleştirildi.
(Esra Güller)

Paylaş