Cumhuriyet coşkusunu paylaştılar...

CHP İl Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle halka karanfil dağıttı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP heyeti, karanfil dağıtımı sırasında vatandaşlardan büyük takdir toplarken, karanfil dağıtımında çok sayıda vatandaşın ise ‘Cumhuriyete sahip çıkalım’ diyerek CHP heyetine destek vermesi de dikkat çekti.

513
 
 
 
 
 
 
Çanakkale’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında CHP İl Örgütü tarafından hem esnaflara hem de vatandaşlara karanfil dağıtıldı. CHP Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş ile Serdar Soydan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ve çok sayıda partili, parti binasından başlayarak çarşı caddesi başta olmak üzere kent sokaklarında dolaşarak karanfil dağıtıp halkın Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
 
29 Ekim Cumhuriyet’in kuruluşunun 89. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törenlere tam kadro katılan CHP İl Örgütü, 18 Mart Stadyumu’ndaki törenin ardından halkın bayramını kutlayarak her zaman olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyete sahip çıktı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP heyeti, karanfil dağıtımı sırasında vatandaşlardan büyük takdir topladı. Karanfil dağıtımında çok sayıda vatandaşın ise ‘Cumhuriyete sahip çıkalım’ diyerek CHP heyetine destek vermesi dikkat çekti.
 
Karanfil dağıtımının ardından konuşan CHP İl Başkanı Hamza Karagöz; “Cumhuriyet özgürlük demektir. Cumhuriyet, yarınlara güvenle bakmak demektir. Barışın ve özgürlüğün kentinde, insanlarımızın yaşam düzeyini yükseltme ve çağdaş yaşamı yakalama konusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Hem Cumhuriyetin özgürlüklerinden yararlanmak, hem de Cumhuriyetin ürünü olan çağdaş belediyeciliği Çanakkale’ye daha uzun yıllar yaşatmak için kararlıyız. Cumhuriyeti ayakta tutmak için biz de dimdik ayaktayız” dedi.
Paylaş