havadurum

ÇTSO'nda seçim heyecanı başladı...

494
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri sabahın erken saatlerinde sandık başına gitti. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen`in aday oldukları seçimde, üyelerin sabahın saatlerinden itibaren sandık başındaki yoğunluğu dikkat çekti. Yaklaşık 4 bin seçmenin olduğu 21 meslek komitesinin, 17 sandıkta oy kullandığı seçimler sonucunda 54 meclis üyesi, 129 komite belirlenecek. 19 Ekim Çarşamba günü ise başkanlık seçimi gerçekleştirilecek. 
Semizoğlu, "Kazanan Çanakkale olsun"
Seçimlere ilişkin mevcut Başkan Selçuk Semizoğlu, "Geçen dönem binin üzerinde olan katılımın bu sene 2 bine yakın olmasını bekliyoruz. Bu da Ticaret ve Sanayi Odası`nın önemini ve daha çok güncellendiğini ve kâle alındığını ifade ediyor. Hayırlısı olsun. Kazanan Çanakkale olsun. Çanakkale`ye yakışır bir seçim geçiriyoruz" ifadelerine yer verdi.
Üzen, "Çanakkale önü açık bir şehir"
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına aday Kaya Üzen ise, "Öncelikle katılımı gayet iyi görüyorum. Sabahın erken saatlerinde üyelerimizin gelip oylarını kullandıklarını gördüm. Katılımın yüksek olması bizim için sevindirici. Seçimlerin Çanakkale`ye hayırlı olmasını diliyorum. Çanakkale her şeyi ile çok güçlü ve önü açık olan bir şehir. Şehrin bu kadar güçlü yanlarını hep birlikte çalışarak fırsata çevirmek gerektiğini düşünüyorum. İyi bir meclis olursa, o meclisten iyi bir yönetim oluşur ve o yönetimden de güzel işler çıkar. Hepimize hayırlı olsun. Tüm komitelere başarılar diliyorum. Bazı komiteler yarışsalar da günün sonunda birlikte hareket etme kültürünü geliştirip Çanakkale için el birliği ile bir şeyler yapılacaktır" dedi.
(Damla Yeltekin)
Paylaş