havadurum

ÇTSO ziyaretlerini sürdürüyor

335
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat`ı ziyaret etti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleşen ziyarete, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Akın Yalman, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal da katıldı. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti. Semizoğlu, beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Şakir Kutluay, Akın Yalman, Ayşe Önen Özoğuz, Meclis Üyesi Yasin Başaran ve Genel Sekreter Sema Sandal ile birlikte Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ı makamında ziyaret etti.
 
ÇTSO faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı
ÇTSO heyetini makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getirdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, Semizoğlu ve yönetiminden ÇTSO faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaret, Çanakkale ve ülke ekonomisine ilişkin görüş alışverişi ile son buldu.
 
"Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile dirsek teması ve işbirliği içindeyiz"
Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği`ni ziyaret eden Başkan Semizoğlu, ziyarete ilişkin, "Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan`ı ziyaret ettik. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği sürekli dirsek teması ve işbirliği içinde olduğumuz kurumlar arasında yer alıyor. Yeni dönemde hep beraber Çanakkale için yine projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan ise "Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası`nın yeni Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.
 
"Kamu-sanayi-üniversite işbirliğinde beraber projeler üretiyoruz"
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat`ı ziyaret eden Semizoğlu görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat`ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Üniversitemiz Odamızın en önemli paydaşları arasında yer alıyor. İlimiz ekonomisinin büyümesi ve gelişmesi için kamu-sanayi-üniversite işbirliğinde beraber projeler üretiyor ve işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Sedat Murat ve ekibine bu anlamda ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. Rektör Murat ise, "Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası İlimizin en büyük sivil toplum kuruluşu ve iş dünyasının temsilcisidir. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve yeni Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" diye belirtti.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş