ÇTSO ziyaretleri devam ediyor

356
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Küşat Şahin`i ziyaret etti. Çanakkale Adliyesinde gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Ayşe Önen Özoğuz, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. Bunun yanı sıra Çanakkale Çalışma İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hilmi Ercan, Çebi Kilit ve Mobilya Aksesuarları San. Tic. A.Ş. Çanakkale Şube Müdürü Mustafa Çebi ve Hasan Sevinç, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu`nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. 
 
"Çanakkalemiz güven endeksi açısından Türkiye ortalamasının üzerinde yer alıyor"
Semizoğlu Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Şahin`e yaptıkları ziyarete ilişkin, "Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin`i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Çanakkalemiz hem yaşanabilirlik hem de güven endeksi açısından Türkiye ortalamasının üzerinde yer alıyor. Bu ortamın oluşması ve sürdürülebilir olmasında güvenlik güçlerimizin payı çok büyük. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu çıtayı daha da yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcımız Altuğ Kürşat Şahin`e işbirliği ve destekleri için teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Şahin ise "Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulunun nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, kendilerine yeni çalışma dönemlerinde başarılar diliyorum." dedi. 
"İstihdam çalışmalarına tam destek olacağız"
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen ziyaretlerle ilgili bilgi veren Başkan Semizoğlu, "Çanakkale İŞKUR Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hilmi Ercan, Çebi Kilit ve Mobilya Aksesuarları San. Tic. A.Ş. Çanakkale Şube Müdürü Mustafa Çebi ve Hasan Sevinç ile iş dünyasında yaşanan gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. İŞKUR ve Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürümüze İlimizde gerçekleştirilecek istihdam çalışmalarına tam destek olduğumuzu ve işbirliğine her zaman açık olduğumuzu bir kez daha ifade ettik. Kendilerine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür ediyorum." dedi.
(Yusuf Sonkurt)
 
Paylaş