ÇTSO yeni yönetim kurulu ziyaretlere başladı

394
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş`a, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit`e ve Çanakkale Baro Başkanı Hande Keskin ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyaretlerde ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Akın Yalman, Ayşe Öngen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
 
"Devam eden projeleri ile ilgili görüşme fırsatımız oldu"
Çanakkale Valiliğinde gerçekleştirilen ziyaretle ilgili bilgi veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, "Yönetim Kurulu olarak Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş`ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. İlimiz ekonomisinin büyümesi, tacirimizin ve tüccarımızın gelişmesi ve rekabet gücünün artması için çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha ifade ettik. Ayrıca ilimizin devam eden projeleri ile ilgili görüşme fırsatımız oldu" ifadelerine yer verdi. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
 
"Çanakkale, Türkiye`nin en büyük ikinci kıyı ve sahil şeridine sahip"
Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığında gerçekleşen ziyarete ilişkin bilgi veren Semizoğlu; "Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit`i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Çanakkale İli, 671 km. ile Türkiye`nin en büyük ikinci kıyı ve sahil şeridine sahip şehridir. Bizler de bu doğal kaynağımızı, ilimizin ve ülkemizin ekonomisine kazandıracak çalışmaları hayata geçirmeyi planlıyoruz. Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit`e işbirliği ve destekleri için teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi. Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, "Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulunun nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, kendilerine yeni çalışma dönemlerinde başarılar diliyorum" diye belirtti.
 
"İşbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk"
Çanakkale Barosu`nda yapılan ziyarete dair bilgi veren Semizoğlu; "Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Baro Başkanımız Hande Keskin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Baromuzla yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Baro Başkanımız Hande Keskin ve yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diledik." dedi. Çanakkale Baro Başkanı Hande Keskin; "Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası`nın yeni yönetim kuruluna nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Her zaman işbirliği içinde çalıştığımız kurumlar arasında yer alan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna ben de yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diliyorum" sözlerine yer verdi.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş