havadurum

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi açılış programı kesinleşti

Merkez 21 Kasım saat 14.00`te açılacak. Açılış nedeniyle ayrıca bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek. Aynı gün saat 16.15 de iş merkezinin de açılışı yapılacak.Açılışa Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu katılacak.

584
Açılış programı 20 Kasım 2012 Salı günü saat 10.00’da İÇDAŞ Salonunda inşaatlara emeği geçen ve katkı sunanlara plaket takdimi ile başlayacak. Aynı gün Çanakkale Ürünleri Tanıtım Sergisi, Atatürk’ün Çanakkale Fotoğrafları Sergisi ve 17-18. yüzyıl Çanakkale Gravürleri Sergisi açılışları da gerçekleştirilecek ve tüm sergiler 3 gün boyunca sürecek.
 
21 Kasım 2012 Çarşamba günü ise sabah 08.30’dan itibaren Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonunda TOBB-DEİK işbirliği ile Türk-Yunan Bulgar Bölgesel III. İş Forumuna ev sahipliği yapılacak. Saat 14.00’de Kongre ve Fuar Merkezinin açılışının ardından Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonunda ilimizdeki tüm oda ve borsalar ile birlikte Çanakkale’ye değer katanlara ödülleri verilecek.
 
Açılış programı nedeniyle ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin ÇTSO üyelerine göndermiş olduğu açıklamada;”Projelerimiz meyvelerini vermeye başladı. Göreve geldiğimizden beri şeffaf yönetim anlayışı ve hesap verme sorumluluğu ile her aşamasını sizlerle paylaştığımız ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi ile İş Merkezi inşaatlarımızın açılışlarını, Odamızın gerçek sahibi siz değerli üyelerimiz ile paylaşmaktan ayrı bir büyük mutluluk duyuyorum. Sürdürülebilir kalkınma, istihdamı arttırma, ekonomiyi geliştirme ve sermayenin tabana yayılması prensibi ile Çanakkale iş dünyasının önünü açmak ve değişim için çalışmalarımızı tüm gücümüzle sürdürecek, gündemdeki yeni projelerimizi sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.
Paylaş