havadurum

ÇTB akreditasyon belgesini yeniledi

Beş yıldızlı hizmet yarışında Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) sertifikasını törenle aldı.

576
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin akredite olmuş ilk Borsalarından biri olan Çanakkale Ticaret Borsası, 5 yıldızlı hizmet yarışında verdiği sözü tutarak akreditasyon belgesini yeniledi. Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Başkan Yardımcısı Salamon Halyo, Genel Sekreter Sevcan Elver ve Akreditasyon Sorumlusu Gözde Kartal sertifikasını TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkan Yardımcısı Halim Mete`nin elinden aldı.
 
Akreditasyon sistemi ile amaçlarının borsanın hizmet kalitesini artırmak olduğunu belirten ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı S. Kaya Üzen; “borda olarak amacımız, en üst seviyede standart bir hizmet sağlamak, üyelerimiz ile Borsamızın bağlarını kuvvetlendirmektir. Akreditasyon yaşayan bir süreçtir. O yüzden biz de değişen şartlara ve ihtiyaçlara göre sistemi sürekli revize ediyor, hep bir adım ileriyi düşünüyoruz” dedi.
 
Akredite oda ve borsaların vazgeçilmezleri olduğunu kaydeden Üzen; “Akredite olmak demek, bugün Avrupa’da bir oda/borsa üyelerine, iş dünyasına hangi hizmeti sunuyorsa Bizim Borsamız da o hizmetin aynısını sunuyor demek. AB Oda/Borsaları hangi standartlarda hizmet veriyorsa, o standartlarda hizmet veriyor demek. Yani bu kalitenin ve hizmet anlayışının belgesidir. Akreditasyon Sertifikası’na sahip olan Oda veya Borsa, üyelerine 5 yıldızlı hizmet veriyor, müşteri memnuniyetine göre çalışıyor demektir. Ama Akredite olan Borsamız bu sertifikayı almakla, işin sonuna gelmedi Tam aksine şimdi daha büyük sorumluluk üstlendik. Artık hizmet kalitemizi hep daha ileri götürmek zorundayız. Artık müşteri memnuniyetinden vazgeçemeyiz. Bundan sonra hep en iyisi olmak için çalışacağız. Hizmet kalitesini artırma noktasında üyelerimizin taleplerini toplayarak üyelerimize yeni hizmetler sunabilmeyi amaçlamaktayız. İnanıyorum ki, bu vizyon, bu gayret, bu birlik ve beraberlik, bizi hep daha iyiye taşıyacaktır. Çünkü bizim en büyük zenginliğimiz ve gücümüz birlik ve beraberliğimiz” diye konuştu.
 
Başkan Üzen ayrıca akreditasyon projesi ile hizmette katma değer yaratma konusunda önemli bir adım atıldığını dile getirdi.
Paylaş