ÇOMÜ inşaatları yükseliyor...

ÇOMÜ’de temeli yeni atılan binaların inşaatı her geçen gün yükseliyor.

624
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi’nde temelleri 2011 Kasım ve Aralık aylarında atılan Merkezi Laboratuar Binası ve Deney Hayvanları Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi inşaatlarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor.
 
Çanakkale protokolünün katılımıyla temeli atılan Deney Hayvanları Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin 900 metrekarelik inşaat alanının betonarme karkası tamamlanmış olup fiziki kullanım alanlarının yapım çalışmaları sürüyor. 2000 kişilik santral ve jeneratörün devreye alındığı Merkez Laboratuarı Binası inşaatında ise 3. kat tabliye betonu tamamlandı. Farklı mimariye, standartlara, estetik ve teknik malzemelere sahip olması planlanan Rektörlük Yemekhane Binası’nın betonarme karkas inşaatı tamamlanırken, binanın yapım çalışmalarında önemli mesafe kat edildi.
 
Yapımı süren bina inşaatları dışında kampüsteki bazı binalarda da iyileştirme çalışmaları hızla tamamlanıyor. Fen Edebiyat Fakültesi’nde çatı kaplaması ve cephe ısı yalıtım imalatları devam ederken Kütüphane binasının cephe giydirme ve ısı yalıtım imalatları da sürüyor.
Paylaş