ÇOMÜ en iyileri seçti...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çarşamba günü büyük bir organizyasyona ev sahipliği yapıyor.

815
33 bin ÇOMÜ öğrencisi, Ortak Akıl Topluluğu’nun düzenlediği “2011 Yılı En İyiler” anketinde oy kullandı. Öğrenciler 2011 Yılı için ‘En İyi Bakan’, ‘En İyi Köşe Yazarı’, ‘En İyi Film’, ‘En İyi İşadamı’ gibi 24 farklı kategoride ‘2011 Yılının En İyilerini’ seçti. Ödüller 22 Şubat 2012 Çarşamba günü Troia Kültür Merkezi’nde sahiplerini bulacak.
 
Ortak Akıl Topluluğu’nun düzenlediği ve Rektörlük tarafından da desteklenen “2011 Yılı En İyiler” anketi sonuçlandı. Anket, ÇOMÜ’de öğrenim gören 33 bin öğrenciye uygulandı. Öğrenciler 24 farklı kategoride 2011’in En İyilerini seçti. “2011 Yılı En İyileri” anketinin kategori başlıkları ve başlıkların alt tercihleri ÇOMÜ’nün değişik bölümlerinde okuyan öğrencilerle yüz yüze yapılan görüşmelerde ortaya çıkan tercihler üzerinden yapıldı. Anket sonuçları Ortak Akıl Topluluğu akademik danışmanı Okutman Halil İbrahim Bulan başkanlığındaki bir heyet çalışmasıyla değerlendirildi.
 
Buna göre 2011’in en iyi bakanı olarak Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu seçilirken 2011’in en iyi köşe yazarı olarak da Mehmet Altan seçildi. Öğrenciler 2011’in en iyi işadamı kategorisinde Ali Ağaoğlu’nu seçerken 2011’in en iyi ses sanatçısı olarak da Sezen Aksu’yu seçti. Ünlü televizyon gazetecisi Uğur Dündar da, `Yılın En İyi Ana Haber Spikeri`  ve `Yılın En İyi Televizyon Gazetecisi` kategorilerinde birinci sırada yer alarak iki kategoride ödül kazanan tek aday oldu.
 
33 bin ÇOMÜ öğrencisinin tercihine göre “2011 Yılı En İyileri Anketi” tüm konu başlıkları ve kazananları ise şöyle: “En İyi Gazete Köşe Yazarı: Mehmet Altan, Yılın En İyi Gazetesi: Habertürk, Yılın En İyi Televizyon Gazetecisi: Uğur Dündar, Yılın En İyi Bakanı: Ahmet Davutoğlu, Yılın En İyi Filmi: Eyvah Eyvah 2, Yılın En İyi Yönetmeni: Mahsun Kırmızıgül, Yılın En İyi TV Dizisi: Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yılın En Beğenilen TV Dizi Sanatçısı: Kıvanç Tatlıtuğ, Yılın En İyi Televizyon Show Programı: Beyaz Show, Yılın En İyi Ana Haber Spikeri: Uğur Dündar, Yılın En İyi Ses Sanatçısı: Sezen Aksu, Yılın En İyi Stand-up’çısı: Ata Demirer, Yılın En İyi Radyo Programı: Mehmet’in Gezegeni, Yılın En Beğenilen Radyosu: Kral Fm, Yılın En Çok Okunan Yazarı: İskender Pala, Yılın İşadamı: Ali Ağaoğlu, Yılın En İyi Dergisi: Aktüel, Yılın En İyi Mizah Dergisi: Penguen, Yılın Sivil Toplum Kuruluşu: LÖSEV, Yılın Modacısı: Cemil İpekçi, Yılın Bürokratı: Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar, Yılın Markası: Turkcell, Yılın Sporcusu: Burak Yılmaz, Yılın Olayı: Van Depremi.”
Paylaş