"Çocuklar! Gelecek Yüzyıl İçin Atatürk'e Ne Anlatmak İstersiniz?"

371
Gelibolu Belediyesi`nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği "Çocuklar! Gelecek Yüzyıl İçin Atatürk`e Ne Anlatmak İstersiniz?" konulu şiir ve resim yarışmasında yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrencilerin isimleri yayınlandı. Gelibolu Belediye`si kazanan isimleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak duyurdu. Gelibolu Belediyesi`nin düzenlediği yarışmada şiir alanında kazanan isimler; Birinci, Halil Ata Aktaş /Piri Reis İlkokulu, ikinci Mısra Sarul /26 Kasım İlkokulu, üçüncü Zeynep Kaçar /26 Kasım İlkokulu, mansiyon ödülü sahibi ise Edanaz Kuş /75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu olarak belirlendi. 
 
Düzenlenen yarışmada ortaokullarda kazanan isimler ise, Birinci; Ahmet Talha Erol /100.Yıl Barış Ortaokulu, ikinci Zeynep Eda Can /Bolayır Şehit Nuriye Ak Ortaokulu, üçüncü Emin Kerem Bilik /Namık Kemal Ortaokulu ve mansiyon ödülü sahibi Gamze Yalın /Bolayır Şehit Nuriye Ak Ortaokulu olarak duyuruldu. 
 
Yarışmanın resim alanında kazanan ilkokul öğrencileri ise; birinci, Azra Akkar /Gazi Süleyman Paşa İlkokulu, ikinci Gizem Ata /Piri Reis İlkokulu, üçüncü Cemre Maya /Gazi Süleyman Paşa İlkokulu ve mansiyon ödülü: Zeynep Ceren Eylik /Gelibolu Akademi Kültür Koleji olarak belirlendi. 
 
Yarışmanın resim alanında kazanan ortaokul öğrencileri ise; birinci, Beyna Ekentok /100.Yıl Barış Ortaokulu, ikinci Asya Durukan /Namık Kemal Ortaokulu, ikinci Meral Uludağ /100.Yıl Barış Ortaokulu ve mansiyon ödülü sahibi Umay Ece Aslan /100.Yıl Barış Ortaokulu olarak duyuruldu.
(Esra Güller) 
Paylaş