havadurum

CHP Cumhurbaşkanı seçimine odaklandı

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlenen CHP İl Örgütü, Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde görev alacak olan sandık kurulu üyeleri ve gözlemcilere yönelik eğitim çalışmasını başlattı.

635
 
 
Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde CHP İl Örgütü binasında düzenlenen `Sandık Kurulu Üyeleri ve Gözlemcilerin (Müşahit) Eğitimi`nin startı verildi. CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen parti okulu eğitmeni tarafından verilen eğitimde, parti üyelerine Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili detaylı bilgiler verildi. Partililere yönelik düzenlenen eğitim öncesi kamuoyuna açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Hamza Karagöz; sandık sonuçlarının seçim çalışmaları kadar önemli olduğunu söyledi. Karagöz; “10 Ağustos tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Çanakkale`de her alanda olduğu gibi hem örgütlenme hem eğitim alanındaki kapasitemizi yükselterek yolumuza devam ediyoruz. Bugünkü konumuzun temelini teşkil eden seçimlerde sandıklara sahip çıkma. Sandık sonuçlarını partiye ve yetkili yerlere ulaştırma konusunda gerekli eğitimleri parti üyelerimiz alacak. Eğitimleri alan partililerimiz, ilçelerine gidip kendi örgütlerine eğitim verecekler. Sandık sonuçları seçim çalışmaları kadar önemli. Sandık sonuçlarına sahip çıkamadığımız zaman yaptığımız bütün çalışmalar heba olur. Bu anlamda öncelikle sandık sonuçlarına sahip çıkma konusunda temel çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Bu çalışmalar Çanakkale`nin her yerine yayılarak devam edecektir” dedi.
 
 
“Seçimlerde iyi sonuç alacağız”
Cumhurbaşkanlığı seçiminde iyi sonuç alacaklarını ifade eden Karagöz; “Biz Çanakkale`de ve ilçelerde Cumhuriyet Halk Partisi`ne gönül vermiş, çağdaşlaşma yolunda demokrasi mücadelesini veren herkesi bu mücadelenin içine davet ediyoruz. Onları partimize bekliyoruz. İlçe başkanlıklarımıza bekliyoruz. Herkes görev alsın. Bu seçim ülkemizin geleceği ile ilgili bir seçimdir. Bu seçime sahip çıkarsak ülkemizin aydınlık geleceğini sağlamış oluruz. Aydınlık geleceği sağlamanın koşulu da mücadele etmekten geçiyor. Bizler burada bu mücadeleyi başlatırken, bütün ilçe, belde, köylere kadar mücadelemizi yürütmeye devam edeceğiz. Biz bu seçimlerde iyi sonuç alacağız. Almak durumundayız. Buna inanıyoruz ve güveniyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmanın ardından partililere yönelik düzenlenen eğitim çalışmasının startı verildi. * Gürhan KÖKÇAK
 
Paylaş