havadurum

CHP Çan heyetinden Ankara`ya çıkarma

Küçükkuyu Belediyesi ile Çankaya Belediyesi arasında “Kardeş belediyeler” protokolü imzalandı. CHP Çan İlçe Örgütü, Ankara’ya çıkarma yaparak bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

693
Cumhuriyet Halk Partisi Çan İlçe Başkanı İmarettin Meriç ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi İsmail Doğan, Belediye Meclis Üyesi Sami Kırmış, ADD Şube Başkanı Gökay Bulut ve partililer, Ankara’ya yapmış oldukları iki günlük ziyaretlerinde önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş makamında ziyaret ettiler. Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulu ve kampüs gezisinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin TBMM grup toplantısına katılındı. Grup toplantısından sonra ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Çan heyetini TBMM makamında kabul etti.
 
 
Kardeş Belediyeler protokolü imzalandı
Çan ilçe örgütü yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile ADD şube başkanı Ankara ziyaretlerinde Küçükkuyu Belediyesi ile Ankara Çankaya Belediyeleri arasında ilan edilen “Kardeş Belediyeler” imza töreninde de hazır bulundular. Küçükkuyu ve Çankaya Belediyesi arasında imzalanan kardeş belediyeler protokolünü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun huzurunda Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ve Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık imzalarken, CHP Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş ve Serdar Soydan ile Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova ile Çan İlçe Başkanı İmarettin Meriç ve Çan heyeti ile Küçükkuyu Belediye Meclis Üyeleri hazır bulundular.
Paylaş