havadurum

CHP, Atatürk’ü Çanakkale’de anacak

Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 74. yılında yurt genelinde törenlerle anılacak. CHP İl Örgütü ise Atatürk’ü anmak için Çanakkale’de tören düzenleyecek.

403
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle Çanakkale’de anma programı hazırladıklarını belirten CHP İl Başkanı Hamza Karagöz; “Çanakkale’de çelenk koyacağız ve bir anma programı gerçekleştireceğiz. Örgüt olarak Çanakkale’de organizasyon yapma karar aldık. Ankara’da düzenlenecek olan anma programlarına katılmak isteyen partililere herhangi bir engel yok. İsteyen arkadaşlarımız gidebilir. Ama Çanakkale Örgütü olarak burada anma programı yapacağız” dedi.
 
Önder; “Çanakkale’ye ağırlık vereceğiz”
CHP Çanakkale Örgütü olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Çanakkale’de anmak için karar aldıklarını kaydeden CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ise; “Parti olarak memleketimizde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anacağız. Ankara ile ilgili bir organizasyonumuz yok. Çanakkale’ye ağırlık vereceğiz. Çanakkale önemli. Yoğun bir şekilde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Çanakkale’de anmak istiyoruz. Partililerimizden talebimiz ise bize katkı verin dedik. Örgüt olarak Çanakkale’de organizasyon yapmak için karar aldık” diye konuştu.
Paylaş