havadurum

CHP adayları sahaya indi

CHP`li Belediye Meclisi adayları dün sahaya indi. Parti il merkezinden yola çıkan adaylar, Demircioğlu istikametinden önce vatandaşa, ardından da Çanakkale Belediyesi personeline karanfil dağıttı. Adaylar daha sonra Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile bir araya geldi.

1036
 
CHP`li Belediye Meclisi adayları dün seçim startını verdiler. Üçü mevcut Belediye Meclisi üyesi olan CHP`nin yenilenmiş listesindeki adaylar, dün parti il merkezinde buluştular. Buradan ellerinden karanfiller ile sokağa çıkan adaylar, Demircioğlu Caddesi ve devamındaki İkinci Demircioğlu Caddesi üzerinden halka karanfil dağıtarak Çanakkale Belediyesi önüne geldiler. Burada toplu bir fotoğraf çektiren CHP`nin Belediye Meclisi adaylarını Çanakkale Belediyesi girişinde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan karşıladı. Adaylar daha sonra Çanakkale Belediyesi`nde çalışan işçi ve memurlara karanfil dağıtarak Belediye Meclisi toplantı salonuna çıktılar. CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, burada yaptığı konuşmasında “CHP olarak aday belirleme sürecini sonlandırmış bulunuyoruz, ilk ziyaretini Çanakkale Belediye Başkanı`mız Ülgür Gökhan`a yaptık. Büyük startımızı da 28 Şubat Cuma günü saat 15`te vereceğiz. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun katılımı ile büyük bir miting düzenleyeceğiz. Bu mitingimize tüm Çanakkale halkımızı da davet ediyoruz. CHP`nin 1968 yılından bu yana yürüttüğü halkçı belediyeciliği, çevreci, demokrat, özgürlükçü anlayışı önümüzdeki 5 seneye de yayacağız. Başta sayın Başkanımıza ve sizlere güvenimiz tamdır” dedi.
 
 
“Hedef 20`nin üzeri”
“Önümüzdeki yerel seçimlerde birlikte çalışacağız ve seçimlerden sonra da umuyorum, önemli bir sayıda belediye meclisinde CHP`li üye arkadaşlarımız olacak” diyen Başkan Gökhan; “Bizim hedefimiz en yüksek oyu alıp, en çok sayıda belediye meclis üyesi arkadaşımızın belediye meclisine girmesini sağlamak. Elbette birçok sayı telaffuz ediliyor ama benim kişisel tahmini 20 rakamını buluruz ve geçeriz diye düşünüyorum. Bunun için hedefimizin üzerine çıkabilmek için canla-başla çalışmamız lazım. Çağrı beklemeksizin çabalarımızı yoğunlaştırmamız lazım. Ne kadar çok aday arkadaşımızı meclis üyesi yaparsak o kadar rahat ederiz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Paylaş