havadurum

CHP adayları durmuyor...

7 Haziran`da gerçekleşecek 2015 genel seçimlerine Çanakkale`de “Birinci parti olma” hedefi ile yola çıkan CHP`nin 1`inci sıra adayı Muharrem Erkek ve 2`nci sıra adayı Bülent Öz, dur durak bilmiyorlar. Hafta sonu Lapseki`ye giden Öz, burada çarşı esnaf ziyaretinde bulundu. Lapseki Pazarı`na da gezen Öz, pazar esnafının sorunlarını dinledi. CHP`nin birinci sıra adayı Avukat Muharrem Erkek ise, Bayramiç`te hem esnaf hem de vatandaşlarla görüştü. Vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri Erkek, CHP`nin Çanakkale`de birinci parti olacağını ifade etti.

489
 
 
7 Haziran tarihinde gerçekleşecek 2015 genel seçimleri için, iktidar partisi AKP ile 2011 yılında daralan makası tamamen kapatmayı ve Çanakkale`de birinci parti olmayı hedefleyen CHP, 1`inci sıra adayı Avukat Muharrem Erkek ve 2`nci sıra adayı Bülent Öz`ün omuzlarında ilerliyor. Öyle ki, dur durak bilmeyen iki aday, Çanakkale`yi durmadan geziyorlar. Hafta sonu Bozcaada`ya giden Avukat Muharrem Erkek, buradan Bayramiç`e geçti. Başta Külcüler, Çavuşlu, Daloba köy hayırlarına katılan Erkek, daha sonra Bayramiç merkezde çarşı esnafı ve kahvelerde Bayramiçliler ile bir araya geldi. Ülke, kent ve Bayramiç`e özgü sorunların dinleyen, vatandaşların görüş ve önerilerini not eden Avukat Muharrem Erkek, CHP`nin Çanakkale`de 1`nci parti olacağını ifade ederek, halkında ilgisinin bu yönde olduğunun altını çizdi. Erkek “Gittiğimiz her yerde büyük bir ilgi görüyoruz. Vatandaşımız artık AKP iktidarından memnun olmadığını yüksek sesle dile getiriyor. Ülkedeki tüm sorunların CHP ile sıfırlanacağını biliyor” dedi.
 
Öz, sıkılmadık el bırakmadı
CHP`nin 2`nci sıra adayı Bülenrt Öz, ise Lapseki`de seçmenleri ile buluştu. Parti ilçe teşkilatının da destek verdiği, katıldığı ziyaret programı çerçevesinde Öz, Lapseki`de çarşıda, pazarda, sokakta, ve kafelerde halkla bir araya geldi. Lapsekililerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek not alan Öz, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında, sorunların çözümü için çalışacağını söyledi. Öz de Erkek gibi, CHP`ye olan ilginin geçen seçimlere göre çok daha fazla olduğunu ifade etti.
Paylaş