havadurum

CHP’li Erkek’e, Kepez’de yoğun ilgi

CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Muharrem Erkek, CHP Kepez Belde Başkanlığına ziyarette bulundu. Çok sayıda üye ve delege tarafından karşılanan Erkek, gördüğü ilgiden oldukça memnun oldu. Erkek burada yaptığı açıklamada, adalet ve özgürlük kavramları üzerinde durdu.

502
 
 
CHP Milletvekili aday adayı Avukat Muharrem Erkek Kepez`de ilgi ile karşılandı. Çok sayıda üye ve delegeden oluşan CHP`lilerle bir araya gelen Erkek, ülke gündemine ilişkin konuşmasında önemli mesajlar verdi. CHP Kepez Belde Başkanı Birol Arslan, açılış konuşmasında ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Arslan konuşmasında, “Öncelikle bugün bizlerle beraber olan kıymetli misafirlerimizi sizlere taktim etmek istiyorum. Ülkemiz adına çok önemli bir seçim yaşayacağız. Bu genel seçimde Çanakkale’de partimizin milletvekili adaylarını delege bazlı bir ön seçim ile belirleyeceğiz. 29 Mart Pazar günü yapılacak ön seçim öncesi partimiz adına sorumluluk üstlenmeye hazır hepsi bir birinden kıymetli aday adayları belde başkanlığımızı ziyaret etmektedirler. Bugün de Sayın Av. Muharrem Erkek ve çalışma arkadaşları bizleri ziyaret etmektedir. Belde başkanı olarak bu ziyaretten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum ve Sayın Muharrem Erkek’e CHP Kepez Belde Başkanlığına hoş geldiniz diyorum. Çalışmalarında kendisine ve ekibine kolaylıklar diliyorum, başarılar diliyorum. Ülkemizde zor koşullarda insana ve insanlığa hizmet eden Başta hekimlerimiz olmak üzere, bütün sağlık emekçilerinin, Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.
 
 
Erkek`ten demokrasi vurgusu
Sözlerine kendisini tanıtarak başlayan Avukat Muharrem Erkek, “Her türlü hak ihlallerine karşı daha fazla özgürlük ve daha fazla demokrasi, üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğü için adayım. Bireyin kendini özgürce ifade edebildiği, temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alındığı, farklılıklara saygılı devlet için adayım. Toplumun bir bölümü değil, tümünü gözeten; eğitim, sağlık, sosyal güvenlik ve çalışma yaşamında fırsat eşitliğini temel alarak toplumsal barışı sağlayan sosyal adalet için adayım. Suyu, toprağı, denizi, dağı ile tüm eko sistemi koruyan; doğa ile çatışan değil, doğa ile barışık bir çevre anlayışı için adayım. Ülkemizde ve bölgede dillerin, dinlerin ve mezheplerin kardeşliğini sağlayacak barış ve hoşgörü için adayım. Bu topraklarda barışı, huzuru ve demokrasiyi isteyen herkes için adayım. Özgürlüklerde çoğalmak için adayım. Değişimi mümkün kılmak için adayım. Özgür birey, özgür basın, tarafsız yargı, farklılıklara saygılı devlet için adayım. Emekten yana, insanca yaşamak için adayım. Öncelikle Çanakkale`nin hak ve hukukunu korumak için adayım. Ben yeni bir fırsatım, hazırım. 29 Mart’ta yapılacak ön seçimde desteklerinizi bekliyor, saygılar sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından CHP Kepez Belde Başkanı Birol Arslan ziyaretin anısına Milletvekili Aday Adayı Av. Muharrem Erkek`e bir kitap hediye etti.
Paylaş