havadurum

Çevre Platformu’ndan Başkan Gökhan’a tam destek

Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP adayı Ülgür Gökhan, seçim ziyaretleri kapsamında Çanakkale Çevre Platformu`nu ziyaret etti. Çevre Platformu Dönem Sözcüleri Filiz Tekin ve Prof. Dr. Türker Savaş tarafından karşılanan Gökhan, “30 Mart`tan sonra da aynı şekilde mücadeleye devam edeceğiz” dedi. Çevre Platformu Dönem Sözcüsü Filiz Tekin ise, “Umarız devam edersiniz. Desteklerimiz sizinle” dedi.

593
 
Çanakkale`nin mevcut Belediye Başkanı ve CHP adayı Ülgür Gökhan, bazı il genel ve belediye meclisi adayları ile Çanakkale Çevre Platformu`nu ziyaret etti. Ziyarete geçtiğimiz dönemlerde Ziraat Mühendisleri Oda başkanlığı ve Çevre Platformu Dönem Sözcülüğü yapan CHP İl Genel Meclisi adayı Hicri Nalbant da katıldı. Burada konuşma yapan Başkan Gökhan, “30 Mart`tan sonra da devam edecek olursak aynen kaldığımız yerden daha büyük bir güçle ve tekrar güven oyu almış olmanın morali ile çevremizin korunması noktasında termik santralinden altın madenciliğine kadar çevresel konularda iş birliği içinde çalışacağız. Çevremizin korunması, yaşadığımız kenti yakından ilgilendiren bir sorun. Karabiga`da da olsa fark etmiyor. Bu duyarlılığı diğer adaylardan da bekliyorum. Çünkü bu sadece benim ya da CHP`nin sorunu değil, bu hepimizin sorunu. Bu sorun siyaset üstü bir sorundur” dedi.
 
“Bu kentin değerlerine sahip çıkıyoruz”
Çanakkale Çevre Platformu Dönem Sözcüsü Filiz Tekin ise “Çevre Platformu olarak yürüttüğümüz bu mücadele, Çanakkale Belediyesi`nin ve sizin büyük katkılarınızı gördük” dedi. Tekin, Başkan Gökhan ve Çanakkale Belediyesi`nin çevre mücadelesine büyük katkı ve destek verdiklerini ifade ederek, “Bu konuda, birçok ile göre gerçekten çok şanslıyız. Çünkü bu mücadele zorlu bir mücadele. Gerçekten Çanakkale Belediyesi bütün imkanlarını bize sundu, size bu nedenle çok teşekkür ediyoruz. Umarım 30 Mart`tan sonra da devam edersiniz ve sizinle birlikte mücadeleye devam ederiz. Biz büyük ve renkli bir aileyiz, bu kenti de seviyoruz. Bu kentin değerlerine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bir gönül birlikteliği ile bu kente sizin kadar değer veriyoruz” şeklinde konuştu.
Paylaş