havadurum

Cem Belli, aday adaylığını bugün açıklıyor

2014 yerel seçimleri için Çanakkale Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayacak Cem Belli, “Herşey daha iyi bir Çanakkale için” sloganı ile yola çıkıyor. Belli bugün saat 12:30`da aday adaylığı başvurusu ve basın açıklamasını gerçekleştirecek.

844
2014 yerel seçimlerine 8 ay kala CHP`de seçimin hazırlıkları dolu dizgin devam ediyor. Çanakkale Belediyesi`nde 1999 yılından bu yana Belediye Meclis üyeliği yapan mevcut Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekilliği görevini de yürüten Cem Belli, belediye başkanlığına aday adaylığı için resmi başvurusunu bugün yapıyor. Saat 12:30`da başvurusunu ve basın açıklamasını yapacağını açıklayan Cem Belli, “Herşey daha iyi bir Çanakkale için” sloganı ile kampanyasına start verdi. Bir süredir parti içinde seçim çalışmasını yürüten Cem Belli`nin bugün yapacağı basın toplantısında aday adaylığı ile ilgili önemli mesajlar vermesi bekleniyor.
 
Destekleyenleri de gelecek
2014 yerel seçimleri için CHP`den aday adaylığını açıklayacak olan Cem Belli`nin kalabalık bir partili grubu tarafından desteklenmesi bekleniyor. Bir süredir çalışma yürüttüğü ve siyaseten birlikte hareket ettiği kitle tarafından desteklenmesi beklenen Cem Belli`nin kalabalığa hitaben de bir konuşma yapacağı öğrenildi.
Paylaş