ÇASİAD dev organizasyon için ilk adımı attı...

Expotroia’da imzalar atıldı...

663
ÇASİAD ve ÇTSO’nun birlikte organize edeceği Çanakkale Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarında başlama düğmesine basıldı. Organizasyonu üstlenen SERENAS Uluslararası Turizm, Kongre Organizasyon A.Ş. ile Organizasyon Komitesi arasında sözleşme imzalandı. ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yıldız imza töreninde “Zor ve meşakkatli bir işe başladıklarını Çanakkale de taş üstüne taş koyabilsek ne mutlu bize” dedi.
 
ÇTSO tarafından yaptırılan Kongre Merkezinde 15 – 19 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılacak olan organizasyon Çanakkale’de ilk kez yapılacak kapsamlı bir Fuar olacak. Organizasyon yetkilileri tarafından yapılacak olan Fuar’ın üç önemli ayağının olduğu belirtildi. Öncelikle Çanakkale’de ticaret yapan firmaları öne çıkartma amacının olduğu fuarda aynı zamanda Çanakkale’nin tanıtımının da çok önemli olduğu vurgulandı. Bunun yanısıra ilimizde böyle büyük çaplı bir organizasyonu gerçekleştirerek Çanakkale’de kongre ve fuar turizminin de önünün açılması söz konusu olacaktır denildi.
 
Organizasyonu üstlenen SERENAS Firması yapılacak olan Fuarın ve Çanakkale’nin tanıtımının organizasyon programlarında olan tüm fuarlarda yapacak olması Dünya çapında duyurulması açısından kolaylık sağlayacaktır. İmza töreninde hazır bulunan Çanakkale Valisi Güngör Azim TUNA organizasyona destek vereceklerini söylerken, ÇASİAD Başkanı Salih YILDIZ, Valilik, Belediye, ÇTSO ve Çanakkale Ticaret Borsası dışında başta ÇATOD olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunu ve siyasi partilerin de destek sözü verdiğini anlattı. Organizasyonun kısa adının EXPOTROİA olarak belirlendiğini belirten ÇASİAD Genel Sekreteri ve Organizasyon Komitesi Başkanı Sami Can Balçık güzel bir Gala gecesi ile aktiviteyi süsleyeceklerini söyledi. Aktivite boyunca Türk Ticaret ve Turizm alanında tanınmış konukların da konuşmacı olarak katılacağını belirtti. Bu günden itibaren çalışmalara hız verileceğini söyleyen BALÇIK, Çanakkale’nin yüz akı olacak bir organizasyon hazırlamak için çok çalışacaklarını söyledi.
Paylaş