ÇASİAD ailesi Kolin`de buluştu

Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da Anneler Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte işadamlarını bir araya getirdi. EXPOTROİA Fuarı`nın önemine değinen ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız; “Bilimin, tarihin, kültürün birleştiği ve yıllarca ekonomiye yön veren bu kentte ÇASİAD olarak bir ilki yapmanın keyfini yaşıyoruz” dedi.

570
Kolin Otel`de düzenlenen Anneler Günü etkinliğine Vali Yardımcısı Hüseyin Kulözü, Belediye Başkan Vekili Belgin Akpınar, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, İl Müftüsü İbrahim Öcüt, ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yıldız; “Böyle bir günde ÇASİAD ailesi olarak bir araya gelmiş bulunuyoruz. Özellikle sadece bir gün değil, tüm günlerin Anneler Günü olmasını diliyoruz. Anneler Günü`nde birlikte olmanın keyfini yaşıyoruz. Bu nedenle tüm annelerin Anneler Günü`nü kutluyorum” dedi.
 
 
 
“Birbirimize daha çok sarılmalıyız”
Türkiye`de inanılmaz olayların yaşandığına dikkat çeken Yıldız, annelerin dur diyeceği bir zaman dilimi içerisinde olduklarını ifade ederek; “Gönül ister ki, hiç hüzün olmasın. Gönül ister ki anneler hiç üzülmesin. Sevincin dışında gözyaşları olmasın. Ama günümüzde inanılmaz olaylar yaşanıyor. Sıkıntılarımız var. Birbirimize daha çok sarılmanın ve annelerin dur diyeceği bir zaman dilimi içerisindeyiz. Bugünkü, etkinliği bir eğlence olsun diye düzenlemedik. ÇASİAD ailesi olarak bir arada oluyoruz. Bu şehir bir ailedir diyoruz. Bu ailenin fertleri olarak bir araya geliyoruz” diye konuştu. Reyhanlı`daki gerçekleşen hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah`tan rahmet, ailelerine ise sabırlar dileyen Yıldız; “Reyhanlı`daki saldırıdan dolayı birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlere Allah`tan rahmet dilerken, ateşin düştüğü yeri yaktığını biliyoruz ve ailelerine sabırlar diliyoruz” dedi.
 
 
“ÇASİAD olarak bir ilke imza atıyoruz”
Çanakkale`de ilk kez düzenlenecek olan EXPOTROİA Fuarı`na da değinen Yıldız, ÇASİAD ailesi olarak bir ilki gerçekleştirmenin heyecanı içinde olduklarını söyledi. Yıldız şu şekilde konuştu: “Önümüzdeki hafta inanılmaz bir etkinliğimiz var EXPOTROİA. EXPOTROİA Fuarı Çanakkale`de bir ilktir. Bilimin, tarihin, kültürün birleştiği ve yıllarca ekonomiye yön veren bu kentte ÇASİAD olarak bir ilki yapmanın keyfini yaşıyoruz. Elimizi taşın altına soktuk. İlkleri yapmak çok zordur. 16 Mayıs tarihinde saat 10.30`daki açılışımıza tüm halkımızı davet ediyoruz.”
Paylaş