ÇASİAD’ın İstanbul çıkarması

ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yıldız ile beraberindeki işadamları İstanbul’da TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu makamlarında ziyaret ettiler...

1197
 
 
ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yıldız, Meclis Başkan Yardımcısı ve üyelerden oluşan heyet, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu makamlarında ziyaret ettiler. TÜSİAD toplantı salonunda ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner’e Çanakkale’yi simgeleyen birçok hediye ve ürün takdim etti. Hediyelerin arasında yer alan kristal Nusret mayın gemisi maketi Boyner’in özel ilgisini çekerken, Çanakkale’nin hem kendisi hem de derneği için önemli bir yer olduğunu ifade etti.
 
Boyner, Avrupa Birliği’nin her geçen gün bölgesel kalkınmaya verdiği önemin üzerinde durarak, kuruluşlarında önemli katkıları olduğunu belirttiği kalkınma Ajanslarının yönetim kadrolarında da yer almak için Yakın Siad’larla birliktelik ve federasyon çağrısında bulundu. Bu federasyonlara ise TÜSİAD’ın hemen büyük ortak olarak da katılacağını söyledi. ÇASİAD adına söz alan Başkan Salih Yıldız ise bu görüşleri önemsediğini, bu konu ile ilgili çalışmalara hemen başlayacaklarını dile getirdi. Yıldız, TÜSİAD’ı ve Ümit Boyner’i hem 24 Kasım 2012’de yapılacak olan 20. yıl galasına hem de 16 – 19 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılacak olan EXPO TROİA Turizm ve Ticaret Fuarı’na davet etti. TÜSİAD Başkanı bu iki etkinliğe de herhangi bir aksilik olmadığı sürece katılacağı sözünü verdi.
 
 
İşadamları Mutlu ile görüştü
İstanbul Valiliği’ni ziyaret eden ÇASİAD heyeti, Çanakkale de daha önceden görev yapmış olan Vali Hüseyin Avni Mutlu tarafından da çok sıcak bir ilgi ile karşılandı. Çanakkale’den çok güncel bir şekilde haberdar olan Mutlu, işadamlarını tanıyarak aileleri ve işleri hakkında bilgiler aldı. Çanakkale sevdalısı olduğu her halinden belli olan İstanbul Valisi Mutlu, ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız tarafından 20. yıl galasına ve Expo Troia Turizm ve Ticaret Fuarı’na davet edildi.
Paylaş