ÇASİAD’dan gala gecesi

Çanakkale Sanayici İş Adamları Derneği (ÇASİAD) geleneksel hale getirdiği genel kurul gala gecelerinin bir yenisi daha düzenlendi. Gala gecesinde eski Başkan Hüseyin Yalman veda konuşması yaparken, Yeni Başkan Yıldız ise yeni dönemde görev yapmanın sorumluğu ve heyecanı ile Çanakkale’ye hizmet edeceklerini söyledi.

756
 
 
Kolin Otel`de düzenlenen gala gecesine Vali Güngör Azim Tuna, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Bozcaada Belediye Başkanı Mustafa Mutay, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Defterdar Sacide Şakar, ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Gecede söz alan ÇASİAD eski Başkanı Hüseyin Yalman, dernek üyelerine bir veda konuşması yaptı. Daha sonra ÇASİAD’ın yeni Başkanı Salih Yıldız, geçen dönem derneğe hizmet eden üyelere hediyelerini takdim etti. Çanakkale’ye en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirten ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız, gala gecesinde derneğin yeni yönetimini de tanıttı.
 
Yıldız; “ÇASİAD her geçen gün kentimize verdiği destek ile daha büyüyor. Çanakkale için fikirler üreten ÇASİAD, her zaman olduğu gibi yeni yönetimiyle de kent için projeler geliştirecek. Derneğimiz 20 yıl sonra şehrimizin inanılmaz güzide bir yerinde ve çok hoş bir kültür varlığı olan binasında hizmet veriyor. Herkesin el birliğiyle derneğimiz muhteşem bir binaya kavuştu. ÇASİAD da görev yapmak hiç de kolay değil. Her yönetim bu dernekte iz bırakarak aramıza üye olarak dönmüşlerdir ama tecrübeleri ve katkıları bizi hep bir yerlere taşıyacaktır” dedi.
 
 
 
Paylaş