Çarşıdaki motosikletlerden ben bile şikayetçiyim...

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’nde Fahri
Müfettişleri bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Çarşı Caddesi’ndeki motosikletli sürücüler damgayı vurdu. Şehir İçi Tescil ve Denetleme Trafik Şube Müdürü Armağan Şen toplantıda bir itirafta bulunarak: “Çarşıdaki motosikletlerden ben bile şikayetçiyim” dedi.

1171
 
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünün faaliyetleri ile suç tespit tutanak sayısının paylaşıldığı ve 69 Fahri Trafik Müfettişinin hazır bulunduğu ve kentin trafik sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Güngör Eren, Şehir İçi Tescil ve Denetleme Trafik Şube Müdürü Armağan Şen, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Nazif Moya katıldı.
 
Trafik polislerinin yardımcısı olarak gönüllülük esasına dayalı çalışan ve il içinde trafik kurallarına aykırı hareket edenleri tutanak düzenleyerek Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne ileten ve şube müdürlüklerince uygun görülen tutanakların trafik cezasına dönüştürülmesini sağlayan Çanakkaleli Fahri Trafik Müfettişleri toplantıda öneri ve şikayetlerini de paylaştılar. Çanakkale genelinde merkezde ihlal edilen trafik kuralları içersinde en çok trafik levhalarına uyulmaması öne çıkarken fahri müfettişler tarafından kentin kemikleşmiş sorunu ve tüm vatandaşların ortak şikayeti Çarşı Caddesi’nde yayalara rahatsızlık veren motosiklet, elektrikli bisiklet ve bisiklet konusu ve başta Demircioğlu Caddesi olmak üzere cadde üzerlerinde yapılan park konusu gündeme geldi. Toplantıda iki sivil polisin devamlı görev yaptığı Çarşı Caddesi’nde tabela ile uyarının yapılması önerilirken Şehir İçi Tescil ve Denetleme Trafik Şube Müdürü Armağan Şen bir itirafta bulundu. Şen; “Çarşıdaki motosikletlerden ben bile şikayetçiyim. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Paylaş