havadurum

Çanakkale yeni yılı buruk karşıladı

2261
Kepez’de halk için düzenlenen açık hava eğlencesi, DJ Sercan Özdemir’in platformdan düşerek hayatını kaybetmesiyle acı bir şekilde sona erdi. Çanakkale Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen DJ Özdemir hayatını kaybederken, yaşanan acı olayın ardından eğlencede yer alan Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, bir konuşma yaparak halk için düzenlenen eğlenceyi sona erdirdi.
 
Öte yandan Çanakkale’de eğlencenin nabzı Kolin, Akol, Çanak Otel ile bazı eğlence mekanlarında gerçekleşen programlarda attı. Her yıl olduğu gibi bu yılda müşterilerine farklı yılbaşı programları düzenleyen oteller tercih edilirken, 2012 yılına sayılı saatler kala sahne alan sanatçılar, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Dünya dalış rekortmeni, milli sporcu Cenk Devrim Ulusoy ise 2012 yılına denizde girdi.
 
Yılbaşı kutlamalarına acı karıştı
Çanakkale’de vatandaşlar 2012 yılına coşku içinde girerken, Kepez beldesinde halk için düzenlenen açık hava eğlencesinde ise yaşanan acı olay kutlamalara üzüntü kattı. Kent merkezinde oteller başta olmak üzere eğlence mekanları, 2012 yılına coşku içinde girmek isteyen vatandaşlarla dolup taştı.
 
 
 
Oteller tıklım, tıklım dolarken Çanakkale’de eğlencenin nabzı Kolin, Akol, Çanak Otellerdeki ve bazı eğlence mekanlarında gerçekleşen programlarda attı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kolin Otel, Akol Otel ve Çanak Otel farklı yılbaşı programlarıyla en gözde mekanlar arasında yerini alırken, Balıkçı 286 ile Park Yeşil de 2012 yılına girmek isteyen Çanakkaleliler, gecede sahne alan sanatçılarla unutulmaz bir gece yaşadılar. Çanakkale’de vatandaşlar, yeni yılı coşku içerisinde karşıladı. Orta ve üst gelir grubu otellerde yeni yıla merhaba derken, çok sayıda vatandaş ise yeni yıla evlerinde girmeyi tercih etti. Herhangi bir olayın yaşanmaması için polis ekipleri kentin dört bir yanında görev alırken, çok sayıda vatandaş 2012 yılına merhaba demek için otellere akın etti. Çok sayıda vatandaş ise yeni yılı evlerinde karşıladı. 2012 yılı nedeniyle kent sokakları ışıl ışıl olurken, bazı vatandaşlar ise 2012 yılına, kordonboyunda havai fişek gösterilerini izleyerek girdi. Otellerin eğlence programlarına katılan Çanakkaleliler, programda sahne alan sanatçıların söylediği şarkılarla eğlenirken, Çanakkale Devlet Hastanesi Acil’i, otobüs işletmeleri, itfaiye, gibi günlük yaşamın vazgeçilmez unsurları kurumlarda görev alanlar ise yeni yılı çalışarak karşıladı.
 
Kepez’de eğlence acıya döndü
Kepez beldesindeki Harman Yeri’nde düzenlenen yeni yıl eğlencesi için kurulan platformdan düşen DJ hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, 2012 yılı için düzenlenen eğlencede DJ olarak görev alan Sercan Özdemir (20), henüz belirlenemeyen nedenle üzerinde bulunduğu platformdan düştü. Çevredekiler tarafından Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özdemir, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan 150 kişinin katıldığı eğlencede yaşanan acı olay herkesin üzüntüye boğarken, yerel gruplarında sahne aldığı platformdan düşen DJ Sercan Özdemir’in hayatını kaybettiği şeklinde haberin gelmesiyle birlikte bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, yaşanan acı olay nedeniyle üzgün olduklarını söyledi. Mutan, daha sonra halk için düzenledikleri eğlenceyi sona erdirdiklerini duyurdu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kolin Otel’de muhteşem yılbaşı
Çanakkale’nin 5 yıldızlı oteli olan Kolin Otel, müşterileri için düzenlediği yeni yıl programında konuklarını ağırladı. Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Akim, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, işadamları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı eğlence programındaki doluluk oranı ise dikkatlerden kaçmadı. Çeşitli sanatçıların sahne aldığı programda vatandaşlar gönüllerince eğlenirken, ilerleyen saatlerde sahne alan dansöz ise eğlenceye ayrı bir renk kattı. Çanakkalelilerin tıklım tıklım doldurduğu programda herkes 2012 yılına merhaba dedi.
 
 
 
 
 
 
Akol Otel’de yer yerinden oynadı
Her yıl olduğu gibi bu yılda Akol Otel farklı yılbaşı programlarıyla en gözde mekanlar arasında yerini aldı. Akol Otelde yeni yıla merhaba demek isteyenleri coşkulu bir eğlence bekliyordu. Akol Otel sahibi Ali Akol konuklarıyla yakından ilgilendi. Yılbaşı gecesine katılanlar, canlı müzik eşliğinde coşku içinde yeni yılı kutladı. Yerel sanatçıların sahne aldığı eğlencede davetliler 2012’ye coşku içinde merhaba dedi.
 
 
 
 
 
Çanak Otel’de coşkulu kutlama
En yoğun ilgi gören mekanlar arasında yer alan Çanak Otel’de yılbaşını eğlenerek girmek isteyen Çanakkalelilerle dolup taştı. Düzenlenen yılbaşı programında konuklar gönüllerince eğlenerek yeni yıla merhaba dedi. Oteldeki programda tansiyon bir an bile düşmedi. Yerel sanatçıların sahne aldığı programda konuklar şarkılara katılırken sahnede bol bol dans ettiler. Çanak Oteldeki kutlamaya Nevzat Üzen, İş adamı Yakup Ekşi, ANAP eski belediye meclis üyesi Yaşar Demircan ve çok sayıda davetli katıldı. Saatler gece yarınsı gösterdiğinde tüm davetliler hep bir ağızdan 10’dan geriye sayarak 2012’ye merhaba dediler.
 
 
 
 
 
Balıkçı 286’dan müşterilerine özel yılbaşı....
Kentin en çok tercih edilen mekanları arasında yer alan Balıkçı 286 da düzenlenen yılbaşı programı yoğun ilgi gördü. Yılbaşı gecesine katılanlar, programda sahne alan sanatçılarla birlikte coşku içinde yeni yılı kutladı. Ziraat Odası Başkanı İlhan Ulus, Çanakkale Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Özkurnaz’ın yanı sıra kentin tanınan simaları da Balıkçı 286 da yeni yıla coşku içinde girdi.
 
 
 
 
 
 
Park Yeşil coşturdu
Çanakkale’de en yoğun ilgi gören mekanlar arasında yer alan Park Yeşil, yılbaşını eğlenerek girmek isteyen Çanakkalelilerle dolup taştı. Düzenlenen yılbaşı programında sahne alan sanatçı Muzzy ise vatandaşları coşturdu. Yılbaşı programında Muzzy’nin söylediği şarkılar ile kendilerini piste atan konuklar, ilerleyen saatlere kadar gönüllerince eğlendi. Coşkunun doruğa ulaştığı mekanda konuklar, yeni yıla büyük bir coşkuyla merhaba dedi.
 
 
 
 
 
Kent sokakları yeni yılı böyle karşıladı...
Öte yandan yılbaşına hazırlanan seyyar satıcılar da, yeni yıla saatler kala Çanakkale’nin işlek caddelerinde soluğu aldı. Başta çiçekçiler olmak üzere bazı seyyar satıcılar, yılbaşını otellerde coşkuyla kutlayacak olan vatandaşlara satış yapmaya çalıştı. Kordon Boyunda düzenlenen havai fişek gösterisi ilgi görürken, bazı vatandaşlarda ellerindeki meşalelerle 2012 yılına girmenin mutluluğunu yaşadı. Kentin dörtbir yanında görev yapan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri ise vatandaşların huzurlu bir yıla girmesi için yoğun çaba sarf etti.
Paylaş