Çanakkale ve Balıkesir basını, Basın Köprüsü ile bir araya geldi

Çanakkale ve Balıkesir basının temsilcileri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Çanakkale Bölge Müdürlüğü ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen “Basın Köprüsü” etkinliği ile Tarihi Yarımada'daki şehitlikleri ziyaret etti.

272

Çanakkale ve Balıkesir'de faaliyet gösteren basın mensupları, İletişim Başkanlığı Çanakkale Bölge Müdürlüğü ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı işbirliğinde düzenlenen, "Basın Köprüsü" etkinliğine katıldı.
İletişim Başkanlığı Çanakkale Bölge Müdürü Tuncay Güven, her iki ilde görev yapan gazeteciler arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi, birlik ruhunun pekiştirilmesinin amaçlandığı etkinlik ile ilgili olarak verdiği mesajında “Bölgedeki basın mensuplarının dayanışmasını artırmayı hedefleyen etkinlik, aynı zamanda bölgesel kalkınmaya da katkı sağlıyor.” dedi.
Etkinlik kapsamında rehber eşliğinde, Akışlar Turizm firması ve deneyimli şoförümüz Ferit Avcıoğlu ile birlikte Gelibolu Tarihi Yarımadasındaki şehitlikler, sahra hastanesi ve Şehitler Abidesi gezildi.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş