havadurum

Çanakkale Ürünleri Tanıtım Sergisi açılabilecek mi?

ÇTSO tarafından yapılan Kongre ve Fuar Merkezi 21 Kasım’da Türk- Yunan-Bulgar işadamlarının katılımları ile düzenlenecek bölgesel iş forumu ile birlikte kapılarını açıyor. Kongre Ve Fuar Merkezinin açılışı nedeniyle yapılacak bölgesel iş forumunda Çanakkale Ürünleri Tanıtım Sergisi açılmasını planlayan ÇTSO bu serginin açılımı için yeterli talebin olmasını serginin gerçekleştirilmesi noktasında kriter olarak belirledi.

370
ÇTSO tarafından yapılan açıklamada” Çanakkale ürünlerinin dış pazarlara açılmasına vesile olacak bu etkinlikte ücretsiz olarak kendi stantları ile yer almak isteyen üyelerimizin taleplerini en geç 17 Ekim 2012 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamıza iletmeleri gerekmektedir” denildi. 1000 m2 bir alanda Çanakkale Ürünleri tanıtım sergisinin oluşturulması konusunda yeterli talebin olup olmayacağı şimdiden merak konusu olurken, ÇTSO’nun da bu konuda temkinli yaklaşması dikkatlerden kaçmadı.
 
“Çanakkale’nin gelişmesini sağlamak temel misyonumuzdur”
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak görevimiz iş dünyasının önünü açmaktır. Çanakkale’nin gelişmesine omuz vermek, bu yönde değişimi sağlamak temel misyonumuzdur. Bu yaklaşım ile; Çanakkale’mizin kongre, tanıtım alanındaki ihtiyacının karşılanması, turizm hareketlerine yeni destinasyonlar kazandırılması, Oda hizmetlerinin üyelerimize ve Çanakkale’ye daha etkin sunulması, eksikliği devamlı hissedilen ticari, eğitsel ve çeşitli diğer toplantıların yapılması amacıyla Çanakkale Organize Sanayi Bölgesinde 2011 yılı Ekim ayında temelini attığımız ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezimiz tamamlanmış olup açılışı Türk- Yunan-Bulgar işadamlarının geniş katılımları ile düzenlenecek Bölgesel İş Forumu ile birlikte 21 Kasım 2012 tarihinde yapılacaktır” dedi.
 
 
ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi açılışının Türk- Yunan-Bulgar işadamlarının geniş katılımları ile düzenlenecek olan Bölgesel İş Forumu ile birlikte 21 Kasım 2012 tarihinde yapılacağını belirten ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak görevimiz iş dünyasının önünü açmaktır. Çanakkale’nin gelişmesine omuz vermek, bu yönde değişimi sağlamak temel misyonumuzdur. Bu yaklaşım ile; Çanakkale’mizin kongre, tanıtım alanındaki ihtiyacının karşılanması, turizm hareketlerine yeni destinasyonlar kazandırılması, Oda hizmetlerinin üyelerimize ve Çanakkale’ye daha etkin sunulması, eksikliği devamlı hissedilen ticari, eğitsel ve çeşitli diğer toplantıların yapılması amacıyla Çanakkale Organize Sanayi Bölgesinde 2011 yılı Ekim ayında temelini attığımız ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezimiz tamamlanmış olup açılışı Türk- Yunan-Bulgar işadamlarının geniş katılımları ile düzenlenecek Bölgesel İş Forumu ile birlikte 21 Kasım 2012 tarihinde yapılacaktır.
 
Çanakkale ürünleri tanıtım sergisine yeterli talep olacak mı?
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimize kazandırdığımız bu eserin, Çanakkale ekonomisinde atılım kıvılcımı yaratarak, ekonomik gelişim sürecimizde yeni bir milat olmasını istiyoruz. Bu nedenle; Odamızın gerçek sahibi olan değerli üyelerimizin ürettikleri ürünlerin III. Türk-Yunan-Bulgar Bölgesel İş Forumunda tanıtılmasını ve yeni pazarlara açılmasını arzu ediyoruz. Çanakkale Ürünleri Tanıtım Sergisi, yeterli talep olması halinde Kongre ve Fuar Merkezimizin 1000 m² sergi alanında 20-21-22 Kasım 2012 tarihlerinde Bölgesel İş Forumu ile birlikte gerçekleştirilecektir. Çanakkale ürünlerinin dış pazarlara açılmasına vesile olacak bu etkinlikte ücretsiz olarak kendi standları ile yer almak isteyen üyelerimizin taleplerini en geç 17 Ekim 2012 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamıza iletmeleri gerekmektedir” dedi.
Paylaş