havadurum

Çanakkale turizmi Japonya’da mayalanacak

Japonya’nın başkenti Tokyo da gerçekleştirilecek fuarda Türkiye standının konsepti Çanakkale ve Troia olacak. 21-23 Eylül tarihleri arasında Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenecek olan fuara Çanakkale damga vuracak. Çanakkale İl Kültür Turizm Müdür Şinasi Haznedar, 21-23 Eylül tarihleri arasındaki Japonya`daki Tokyo fuarında Türkiye standı Çanakkale ve Troia konsepti ile temsil edileceğini ifade ederek, Çanakkale’nin dünya turizm konsepti için çok önemli olduğunu vurguladı.

532
21-23 Eylül tarihleri asrında Japonya’nın başkenti Tokyo da düzenlenecek olan fuara Çanakkale damga vuracak. Çanakkale İl Kültür Turizm Müdür Şinasi Haznedar, 21-23 Eylül tarihleri arasındaki Japonya da ki Tokyo fuarında Türkiye standı Çanakkale ve Troia konsepti ile temsil edileceğini ifade ederek, Çanakkale’nin dünya turizm konsepti için çok önemli olduğunu vurguladı.
 
Haznedar şunları söyledi; “Çanakkale den katılım anlamında turizmcilerin bilgisi var. Otelcilerin bilgisi var. Yazıyı yerel yönetime de gönderdim. Katılım durumu herkesin kendine ait. Daha epeyce vakit var, görüşülüp olgunlaşır.Fuarda sunulacak materyaller olarak her zaman hazırız. Materyal hazırlı var. Sadece il kültür turizm değil belediye ve sektördeki otelcilerde, valilikte tanıtım malzemeleri bulunmaktadır. Bu konuda bir sıkıntı yok.”
Paylaş