havadurum

"Çanakkale Ticaret Borsamız önemli kuruluşlarımızdan"

Çanakkale İl Emniyet Müdürü Celal Taşcı, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz'e iade-, ziyarette bulundu.

377
Çanakkale İl Emniyet Müdürü Celal Taşcı'yı, gerçekleştirdiği Çanakkale Ticaret Odası ziyaretinde; Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ergin Kara ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Pehlivan karşıladılar.

Çalışmalarında başarılar diledi
Çanakkale Ticaret Borsası'na yapılan ziyarette, Çanakkale'nin sosyal yapısına değinen İl Emniyet Müdürü Celal Taşcı; "Çanakkale, vatandaşımızın geç saatlere kadar dışarıda vakit geçirebildiği hareketli ve huzurlu bir şehir. Ekonomisiyle birlikte her anlamda gelişmiş olan şehrimizin asayiş ve güvenliğini muhafaza etmek bizlerin görevi. Ticaret Borsamız da, ilimizin gelişmesine katkı sağlayan, önemli kuruluşlarımızdan biri. İl Emniyet Müdürlüğü olarak, sizlerle diyalog içinde olmaya önem veriyoruz. Bu ziyaret vesilesiyle de sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"Vatandaşa hizmetin bir parçası olmaya devam edeceğiz"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz; "İl Emniyet Müdürümüzün Borsamızı ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. İlimizde huzur içinde yaşıyorsak, Emniyet teşkilatımızın gece gündüz demeden, yoğun çalışmaları ve gayretleri sayesindedir. Bizler de İl Emniyet Müdürlüğümüzün sosyal projelerine destek sağlayarak, vatandaşa hizmetin bir parçası olma gayretimizi her daim devam ettireceğiz. " dedi.
(Duygu Yılmaz)
Paylaş