havadurum

Çanakkale’nin Duayen Gazetecileri Anıldı

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 27 Ocak 2007’de vefat eden gazeteciler Turhan Narler ve Yaşar Türe’yi anma mesajı yayınladı. Gökhan, “Onları başarılı bir gazeteci olmanın aydınlık yolunu açmaları ile de hatırlıyoruz” dedi.

641

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 27 Ocak 2007’de hayatını kaybeden Turhan Narler ve Yaşar Türe’yi anma mesajı yayınladı. Başkan Gökhan, Çanakkale’nin yetiştirdiği duayen gazetecileri saygı ve rahmetle andı.

Başkan Gökhan’ın anma mesajı şöyle:

“Çanakkale’mizin yetiştirdiği duayen gazetecilerimiz Turhan Narler ve Yaşar Türe’yi acı bir tesadüf ile 27 Ocak 2007’de kaybetmiştik. Onları ilkeli duruşlarını koruyarak saygınlıkla yürüttükleri mesleklerinin yanı sıra nice hevesli ve heyecanlı gence başarılı bir gazeteci olmanın aydınlık yolunu açmaları ile de hatırlıyoruz. Çanakkale’mizin özünden yetişen, halkın doğru ve tarafsız haber alması adına gecesiyle gündüzüyle çalışan kıymetli basın emekçilerimiz Turhan Narler ve Yaşar Türe’yi vefatlarının 17. yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum.”

(ESRA GÜLLER)
Paylaş