havadurum

Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği’nden 18 Mart etkinliği

Ankara’da hizmet veren Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği ve ODTÜ Mezunları Derneği SPGK Komisyonu işbirliğinde bir dizi etkinlik düzenlendi.

866
Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği ve ODTÜ Mezunları Derneği SPGK Komisyonu tarafından, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 97. yılını kutlama etkinliği çerçevesinde “Çanakkale Deniz, Kara Ve Hava Savaşlarının Ülkemize Ve Dünyaya Ekonomik Ve Siyasi Yansımaları” konulu bir konferans düzenlenecek.
 
17 Mart 2012 Cumartesi günü saat 13.30 da ODTÜ Mezunları Derneği’nde gerçekleşecek olan panele Atılım Üniversitesi Tarih Bölümü, Öğretim Üyesi  Yrd. Dr. Doç. Rıza Öztürk, Ankara Üniversitesi Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Uzun, Avustralya Savaş Anıtı ve Araştırma Merkezi, Referans Memuru Andrew Currey, Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Vekili Mehmet Ali Atay ve Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nuray Toprakkarıştıran konuşmacı olarak katılacak.
 
Öte yandan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 97. yılını kutlama etkinliği çerçevesinde 18 Mart 2012 günü saat 14.00 de Anıtkabir ziyareti ve çelenk koyma töreni yapılacak. Etkinlikler çerçevesinde 18 Mart 2012 günü saat 15.30 de Maltepe Camisinde Çanakkale Savaşları’nda şehitler ve gaziler için mevlüt okutulacak.
Paylaş