havadurum

"Çanakkale huzurlu bir şehir"

Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetimi'ne iade-i ziyarette bulundu.

730

Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı tarafından Çanakkale Ticaret Borsası'na gerçekleştirilen ziyarette; ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Akgül, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Pehlivan ve Ruhi Badem, Genel Sekreter Sevcan Elver ev sahipliğinde bulundu.

Arıcı; "Daha iyi standartlara taşımak da bizlerin görevi"

İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı ziyarette yaptığı konuşmada; " Çanakkale, Vatandaşımızın güvenle vakit geçirebildiği huzurlu bir şehir. Her anlamda hızla gelişme eğiliminde olan Şehrimizin asayiş ve güvenliğini muhafaza etmek ve daha iyi standartlara taşımak da bizlerin görevi. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü olarak, sizlerle iletişim içinde olmaya, İlimiz için faydalı olacak projelerde fikir alışverişinde bulunmaya azami önem vereceğiz. Bu ziyaret vesilesiyle ben de, özverili çalışma ve proje çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Deniz; "Gayretimizi her daim devam ettireceğiz"

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek; "Sayın Müdürüm Ben ve Yönetimim adına ziyaretiniz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlimizde gerçekleşen tüm faaliyetlerin güvenli ve yasal şartlar altında sürdürülmesi de Emniyet teşkilatımızın gece gündüz demeden yoğun çalışmaları ve gayretleri sayesindedir. Bizler de İl Emniyet Müdürlüğünün halkla bütünleşen hizmet anlayışını ön plana çıkaran ve kurumlar arası dayanışmayı gerekli kılan sosyal projelerinde hizmetin bir parçası olma gayretimizi her daim devam ettireceğiz" dedi.

Çanakkale'nin ekonomik faaliyetlerinin genel yapısı ve güncel konular ile ilgili hususların da görüşüldüğü ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

(Duygu Yılmaz)

Paylaş